Monday, November 12, 2012

senyum smpi ketelinga wa ckp lu

assalamualaikum
autopublish

ada suprize dari daddy satu mlm sebln yg lalu 
apa dia???

ellesya yg teruja, emir dh lena di buai mimpi

siap mintak snap gambaq dia lagi

ni la dia suprize dr daddy buat isteri terchenta
iPhone 3GS... suka sgt2

tapi tiap pagi weekend ellesya la yg punya

dok layan U-tube 

emir pon join tapi kakak yg konker lebih

emir sporting abesss


terkejut ker kamooo
sayang ellesya & emir ketat2 :)
emuahhhh

TQVM daddy, ayg suka sgt2 adiah tue

15 comments:

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

wah bestnya anak dara lg suka ye....

MAZLIZA ABD RAZAK said...

bestnya.... (",)

Anum said...

tomei2

umialya said...

tuah badan...

eima said...

wahhh dpt gadget ...tp elesya kot terlebih syok die dpt main games lagi

Effa CuRio said...

wah.. dapat phone baru la.. hehehe.. ada update picture baby kat blog :)

~MommyAida~ said...

wahh best2 dpt phone baru..hihihi...Ellysha pn boleh tumpang sekaki godek hp mama...

wantie said...

best nyer... hai bertambah tambah sayang le kamu kepada si dia.

I phone lak tu. mai sini nak share tengok utube ngan ellysya.

Haslinda said...

bestnyaaa..

tp aik camno asben u bleh pakai baju hurup M tu , sama mcm baju tempat kerja saya pulak

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

i pun terkejut !!! iphone tuk wife tercinta .. kita x dapat lagi suprise cam gini hehehhe

Zura@Iwan said...

patut la ritu tunjuk kt aku...rupanya baru lg iphone tu..adiah suami kasi..hehe..

Salina@IbuAqil said...

Bestnya dpt hadiah.. ;)
Owhhh yeke? Dpt tgk dh bby eB ye..
Hi3!!!
X per lah ina tggu dia publish kat blog je lah nnt..
X ada rezeki nk tgk lg.. ;)
Nnt smpaikan salam kat sahabat kita tu ye..
Msg gak hp tanya kabar x reply..
Nak call takut mengganggu..
Dgr last berita dr eB hari tu je Aed x sihat..
Ina doa moga semuanya baik2 belaka..

Ema Blog said...

wow, bestnya..tp tulah..anak-anak yg akan konker dulu..hehehehe..

EB dah bersalin ke?

Salina@IbuAqil said...

A'ah lah nureen..
Inapun baru tgk..
Msg whatzapp eB pg td dia anta baru msk..
Hp ina ni line tenet nya negengong skit..
Kejap apa line kejap x ada..
Ptg ni ina refresh line wifi tgh duk lepak kat kdai mamak ni baru le terima msg.. Hi3!!!
Shomel!!! ;)

el said...

untunglahhhh haha

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011