senyum smpi ketelinga wa ckp lu

assalamualaikum
autopublish

ada suprize dari daddy satu mlm sebln yg lalu 
apa dia???

ellesya yg teruja, emir dh lena di buai mimpi

siap mintak snap gambaq dia lagi

ni la dia suprize dr daddy buat isteri terchenta
iPhone 3GS... suka sgt2

tapi tiap pagi weekend ellesya la yg punya

dok layan U-tube 

emir pon join tapi kakak yg konker lebih

emir sporting abesss


terkejut ker kamooo
sayang ellesya & emir ketat2 :)
emuahhhh

TQVM daddy, ayg suka sgt2 adiah tue

Comments

wah bestnya anak dara lg suka ye....
eima said…
wahhh dpt gadget ...tp elesya kot terlebih syok die dpt main games lagi
Effa CuRio said…
wah.. dapat phone baru la.. hehehe.. ada update picture baby kat blog :)
~MommyAida~ said…
wahh best2 dpt phone baru..hihihi...Ellysha pn boleh tumpang sekaki godek hp mama...
wantie said…
best nyer... hai bertambah tambah sayang le kamu kepada si dia.

I phone lak tu. mai sini nak share tengok utube ngan ellysya.
Haslinda said…
bestnyaaa..

tp aik camno asben u bleh pakai baju hurup M tu , sama mcm baju tempat kerja saya pulak
i pun terkejut !!! iphone tuk wife tercinta .. kita x dapat lagi suprise cam gini hehehhe
Zura@Iwan said…
patut la ritu tunjuk kt aku...rupanya baru lg iphone tu..adiah suami kasi..hehe..
Salina@IbuAqil said…
Bestnya dpt hadiah.. ;)
Owhhh yeke? Dpt tgk dh bby eB ye..
Hi3!!!
X per lah ina tggu dia publish kat blog je lah nnt..
X ada rezeki nk tgk lg.. ;)
Nnt smpaikan salam kat sahabat kita tu ye..
Msg gak hp tanya kabar x reply..
Nak call takut mengganggu..
Dgr last berita dr eB hari tu je Aed x sihat..
Ina doa moga semuanya baik2 belaka..
Ema Blog said…
wow, bestnya..tp tulah..anak-anak yg akan konker dulu..hehehehe..

EB dah bersalin ke?
Salina@IbuAqil said…
A'ah lah nureen..
Inapun baru tgk..
Msg whatzapp eB pg td dia anta baru msk..
Hp ina ni line tenet nya negengong skit..
Kejap apa line kejap x ada..
Ptg ni ina refresh line wifi tgh duk lepak kat kdai mamak ni baru le terima msg.. Hi3!!!
Shomel!!! ;)
el said…
untunglahhhh haha

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017