gaya ellesya shopping barang dapur

assalamualaikum
autopublish


tesco tanjung bungah penang dah lama buka
tp kami x pernah terjah
so mlm rabu minggu lepas bila daddy ajak g queensbay
tetiba teringat tesco ni
so terus la kami gerak ke sana utk dinner yerr sebenarnya hehehe
 "mummy, tesco c2 ada trolly yg kecik tue..."
sbb ellesya dh byk kali terjah ngan PIL sblm ni
jom layanzzzz

trolly yg dimaksudkan
anak dara ni asal suruh posing ja mmg gini la

1st brg yg ellesya shopping "ribena"
muka masam2 tu kes dia nak sticker lekat2 tak silap
mr.daddy tak nak belikan so moncong la dia

dok ajak nureen g tmpt td nak ambik sticker hehhee

dok pikiq mcm mana nk pujuk mr. daddy belikan sticker tadi la tue

dah nangis ponnnn

nangis la mcm mana skali pon mr.daddy tak kan beli

bila dh sattle shopping smpi giliran nk bayo
masa ni ellesya dh ok x merajok lagi
hamboihhh posing bagai nk bersilat

ok yg ni cun :)

emir geram nak duduk dlm trolly kecik tue

barang kami cikit jerr... yg dpn ituew bkn yerr ehhee

sebelum kami msk shopping kami dinner kat food court bawah dolu
ABC utk ellesya & nureen

yong tau foo untuk ellesya & nureen jugak
daddy rasa2 jerr sbb daddynya chicken chop tp lupa nak snap

laici kang utk mr.daddy :)

best shopping ngan ellesya sbbnyerr dia semua benda nak ambik bila kenan dimata tp sllau x dpt sbb x der kepentingan hehehe

hari ni nureen AL
 baby sitter nak bawak mak dia g spital buka balutan ditangan
so nureen lepak2 kat umah ja la lepas blk dr kg attend kenduri hehhehe

Comments

Myra Jay said…
Hehee, macam2 aksi Ellesya.. :)

ABC ngan Laicikan mabeles ;D
amboi alesya posing..
hee...hee...

comel jer..
Lynn Hamzah said…
cutenya dia posing...hehehehe...
~MommyAida~ said…
Hehe..pandai kakak Ellesya posing...buat muka merajuk pn cute!!
Nens Collection said…
nangis skit2 xpe..kalo yg gling2 tu tak tahan..nk xnak kene beli jugakk..ellesya gud gerl..;)
mama tisya said…
kemain anak dara sorg ni soping ye mcm2 gaya
siti fatimah said…
hahaha... cute la elysya ni. siap posing cenggitu sekali.

ala posing mcm mana pun sweet je tengok.

Emir bila nak join posing posing mcm kak sya tu?
Zie said…
wah tengah shopping pun bergaya sakan dia... aa betul tu kat situ ada trolly kecik.. haritu singgah pun Dania lah yg jadi Model trolly nih.. hehehe
Imah Dinor said…
wah comelnya troly elly tu...mcm tuannya jugak..he...
Imah Dinor said…
wah comelnya troly elly tu...mcm tuannya jugak..he...
Nafira usof said…
hehehe.. sama lah~ kalo bende mengarut2.. mesti x kasi.. pastu muncung~ hehehe
Nisah Idham said…
moncong nye boleh auntie sangkut baju tau sya.. hehe
el said…
hahaha gelak aku tgk kakak posing mcm2 hehe
Zura@Iwan said…
owhhh hg x penah smpi ag tesco tg bungah tu ek? aku penah dh...bsr kan..
nanakimie said…
ada style la ellesya shoping,hehe......besar2 ni mesti ramai peminat:)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017