Monday, November 26, 2012

gaya ellesya shopping barang dapur

assalamualaikum
autopublish


tesco tanjung bungah penang dah lama buka
tp kami x pernah terjah
so mlm rabu minggu lepas bila daddy ajak g queensbay
tetiba teringat tesco ni
so terus la kami gerak ke sana utk dinner yerr sebenarnya hehehe
 "mummy, tesco c2 ada trolly yg kecik tue..."
sbb ellesya dh byk kali terjah ngan PIL sblm ni
jom layanzzzz

trolly yg dimaksudkan
anak dara ni asal suruh posing ja mmg gini la

1st brg yg ellesya shopping "ribena"
muka masam2 tu kes dia nak sticker lekat2 tak silap
mr.daddy tak nak belikan so moncong la dia

dok ajak nureen g tmpt td nak ambik sticker hehhee

dok pikiq mcm mana nk pujuk mr. daddy belikan sticker tadi la tue

dah nangis ponnnn

nangis la mcm mana skali pon mr.daddy tak kan beli

bila dh sattle shopping smpi giliran nk bayo
masa ni ellesya dh ok x merajok lagi
hamboihhh posing bagai nk bersilat

ok yg ni cun :)

emir geram nak duduk dlm trolly kecik tue

barang kami cikit jerr... yg dpn ituew bkn yerr ehhee

sebelum kami msk shopping kami dinner kat food court bawah dolu
ABC utk ellesya & nureen

yong tau foo untuk ellesya & nureen jugak
daddy rasa2 jerr sbb daddynya chicken chop tp lupa nak snap

laici kang utk mr.daddy :)

best shopping ngan ellesya sbbnyerr dia semua benda nak ambik bila kenan dimata tp sllau x dpt sbb x der kepentingan hehehe

hari ni nureen AL
 baby sitter nak bawak mak dia g spital buka balutan ditangan
so nureen lepak2 kat umah ja la lepas blk dr kg attend kenduri hehhehe

17 comments:

Anum said...

nyum2....

Myra Jay said...

Hehee, macam2 aksi Ellesya.. :)

ABC ngan Laicikan mabeles ;D

MAZLIZA ABD RAZAK said...

amboi alesya posing..
hee...hee...

comel jer..

Lynn Hamzah said...

cutenya dia posing...hehehehe...

~MommyAida~ said...

Hehe..pandai kakak Ellesya posing...buat muka merajuk pn cute!!

Nens Collection said...

nangis skit2 xpe..kalo yg gling2 tu tak tahan..nk xnak kene beli jugakk..ellesya gud gerl..;)

mama tisya said...

kemain anak dara sorg ni soping ye mcm2 gaya

siti fatimah said...

hahaha... cute la elysya ni. siap posing cenggitu sekali.

ala posing mcm mana pun sweet je tengok.

Emir bila nak join posing posing mcm kak sya tu?

Zie said...

wah tengah shopping pun bergaya sakan dia... aa betul tu kat situ ada trolly kecik.. haritu singgah pun Dania lah yg jadi Model trolly nih.. hehehe

Imah Dinor said...

wah comelnya troly elly tu...mcm tuannya jugak..he...

Imah Dinor said...

wah comelnya troly elly tu...mcm tuannya jugak..he...

Nafira usof said...

hehehe.. sama lah~ kalo bende mengarut2.. mesti x kasi.. pastu muncung~ hehehe

Nisah Idham said...

moncong nye boleh auntie sangkut baju tau sya.. hehe

el said...

hahaha gelak aku tgk kakak posing mcm2 hehe

Zura@Iwan said...

owhhh hg x penah smpi ag tesco tg bungah tu ek? aku penah dh...bsr kan..

nanakimie said...

ada style la ellesya shoping,hehe......besar2 ni mesti ramai peminat:)

eB said...

style yo :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011