Monday, November 19, 2012

berwalker dah emir yerr

assalamualaikum
autopublish

emir dh 7 bulan skrg
klau lepas kat atas toto merata dia terjah
bawah meja bawah kerusi.. bila x leh keluaq melolong la hahha

so bila pikiqkan keselamatan dia
nureen terus bwk kuaq khazanah lama
hahhaha
walker ellesya dolu
letak bila nureen nk wat keja ja, klau x nureen skali lepak2 ngan emir atas toto hehehe

layannnzzz ellesya baru pas mandi
merata emir pegi ngan walker ni
lajuuuu.. berdesup bagai lipas kudung


emir dok geram nk pegang basikal daddy la tue
emir bila dok dlm walker ni dia suka sgt berdiri

merajuk dh ellesya bila emir ttp x nak duduk dkt dia nk ja pegi pegang basikal

eleesya mula naik bengang

dok tolak emir kiri kanan

smpi teriak dah emir
ni teriak bkn sbb ellesya buat tapi.....................
mengantokkk....
so bila emir dah tdoq
ellesya punya turn la hehehe


siap dok wat mata juling lagi
hahhaha
tgk la kaki dh pjg ada hati nak duduk dlm walker lagi
naik sndrk plak tue

17 comments:

Zie said...

so cute.. kakak sya pun naik jugak...

Rayyan pun dah naik.. masa mula naik dia tak berapa nak duk lama la ni dah menyusur laju ja....

http://sayangkudinadania.blogspot.com/2012/11/walker-tuk-rayyan.html

Anum said...

tomei2

Fieza79 said...

dah berwalker emir...berdesup je kan hehe cm firas gak msa baya emir...

watyz said...

kak sya pon nk jd bb balik ke... :)

Qhaifa Nur said...

senang mama nak buat kerja lepas ni....kakak pun teringin juga....

wantie said...

tengok paha emir tu geram la..
lepas ni mesti dia ukur satu rumah. semua nak capai..

hiks... kakak pun nak tumpang sekaki da..

~MommyAida~ said...

Muat lagi kakak Ellysha masuk kat dalam tu kan..sesetengah budak tak minat duduk dlm walker ni, tp kalo ade budak yang ok, senang sikit kita nak buat keja kan..hihihi..

Imah Dinor said...

senang sikitkn klu baby dah boleh bwallker...xsabar nak letak aina ...

Zura@Iwan said...

dah berwalker emir yer....x lama lagi habis la umah hg..haha...

Syima ~Mama Kyra~ said...

kjp je Emir dah 7bln..x lama lagi dah berjln plak =)

Nisah Mat Noh said...

alahai kakak sya pon nak join jgk ye.. cumel emir duk dlm walker tu..

Nafira usof said...

bb besar pon nak naik walker jugak.. hehehehe

mama_saly said...

bila dh bwalker, mama senang skit nk buat kerja kan..
nnti bila emir dh makin pandai,laju jer walker tu..hehe..terkejar2 pulak mamanya..:)

Izan Ishak said...

lama izan tak singgah sini nureen. emir dah besar! dah laju dok ke sana sini naik walker ye.

hehe...kak sya pun suka naik walker eh~

myfirdz said...

aishh.. kakak plak naik ea..

by the way.. done follow .. follow me back..:)
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

el said...

alesya dah2 lah tu nak berwalker...sila sedar sikit ok taun dpn nak skolah hahahahaha

Anonymous said...

Your place is valueble for me. Thanks!…


[url=http://cheapnfljerseys168.humorme.info/]NFL Throwback Jerseys[/url]



[url=http://jerseys2015.nichesite.org/]San Francisco 49ers Jerseys[/url]

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011