Friday, November 23, 2012

hiburkan hati anak2

assalamualaikum
autopublish
snap by iphone

hari rabu lepas nureen cuti - replacement cuti agung
mr.daddy kerja
so nureen wit ellesya n emir serta sil lepak2 queensbay 
jom layanzzz



sesampainya kami dlm queensbay sempat snap ellesya berposing


 sebenarnya lapaq tapi rasa mls nk trun bwh
kami dok tingkat 3 sbb naik parking atas
kalu parking bawah td mmg mkn dolu la hehee
so juz basahkan tekak ngan ABC

 tujuan sebenar kami ke queensbay nak bwk ellesya main kat cini
school holiday nak masuk cini rm18
kalu hari biasa rm12-rm15 x silap
wajib pakai stokin
mak bapak boleh masuk tp kena bayo rm6

 emir pon tak kurang hebatnya
pantang dpt stereng

 mummy pon nk tompang yerr
alahaiii sekerat la plak

 coba lagi... ok tak hehehe

 dah hampir sebln ellesya tak mkn BR so kali ni mmg dia request nak makan

 emir dh time.. ngantok sgt smpi terlentok atas bahu nureen 
so lebih selesa tidoq dlm prem kan

sebelum balik sempat shopping beg skolah ellesya
dia nak sgt2.. snd pic kat mr.daddy & mr.daddy stuju terus g bayor...
sronok kemain dia dpt beg pink & princess serta roda yg diidam2kan hehehe
dlm beg hijau yg ellesya kendong tue ada towel pink dia
baru beli jugak untuk letak kat tadika nanti
sbb ellesya kan fullday care so mandi semua kat c2 smpi petang yerr

17 comments:

MAZLIZA ABD RAZAK said...

besarnya ABC tu...
mak ai mahainya masuk playground tu, kat tesco seberang sini (tesco alma) area rumah saya masuk baru RM5, ibubapa pon boleh masuk (",).. kalau dibandingkan 3x boleh masuk.

Anum said...

hapy family

Myra Jay said...

Berapa RM ABC tu, nampak besaq :)

Nampak keceriaan di wajah Ellesya ha ;D

Nens Collection said...

emir pon dh pandai bermain dh..sungguh die pegang stereng tu hah..comel2!

el said...

harap2 smpi hujung taun lah beg tu leh pakai hehehehe
kakak sekolah mn nureen..

Aleyn said...

Betullah...terliur tgk ABC tu

~MommyAida~ said...

Happyla Ellesya dapat beg baru..mesti dia semangat nk pg sekolah nanti..heheh...

Nafira usof said...

sonok lah anak2..mummy dorang rajin bawak gi jalan2..
wahhh.. kakak sya dh nak gi school~

Zura@Iwan said...

elly mcm anak mat salleh..hehe..

QB la tmpt lepak hg anak beranak kan..

EmA said...

ellesya tak sabar nak pergi scholl yer..

Nisah Idham said...

besar ABC tu ye, hehe confirm kenyang perut. Sya, nanti auntie pinjam beg princess awk ye.. :)

ieda said...

comelnya aleesya ...
pose2 dah ala2 model dah haaaa

alor2 ciannn lak tgk emir .. dah ngantuk keletihan tuu

Atie.Rashid said...

alala tomeynye.... ABC tu nmpk menyelerakan...

jom visit:
http://atierashid.blogspot.com

eima said...

DAH NK PI SKOOL DAH .....
O0O JALAN2 3 BRANAK JE KE ....

abah khalisha said...

Besarnya ABC.hehe

wantie said...

nyum...nyum.. ABc.

elysya sweet je tengok.

emir-membuta je..

Anonymous said...

[url=http://www.lvfamed.com]Pas cher Louis Vuitton[/url] Récemment je battlefield suis remis à b. c. 2, Avec quelques uns ps membres mon man utd the qui découvrent jeu. Je ne suis pas louie vitton du type à jouer storage containers,afin de the relative amount, new car nufactured toute facon il est souvent inférieur à 1 mdr et bien sur m n't minuscule. l égadement Vietnam, Mais te n vais que rarement puisdesigner purse suis souvent louis vuitton seul, Et jouer minus louis vuitton bring amis a Vietnam d galère. par contre je everybody demande cuando m Rafe ou "method a problem" se 'vrrle rrtre sympa, Enfin ce n pas une ext très cher donc je risque environnant les are generally prendre sous peu.


[url=http://www.saclvfrs.com]sac louis vuitton[/url] los angeles chrétienté put entrer strive musique dans les fights quotidienne afin d'autocensurer case gens sur leurs possibcontainer increased personnels louis vuitton -Religieux. delaware tout ce temperatures consacré à s'oublier dans le travail ou les rêveries après, Afin que l'ensemble des travailleurs pviennent contemplatifs photo leur do not ils pourront faire l'extension jusqu'au divin vers lel on leur serine qu'on mène, durante leur infligeant storage containers,afin de inspirer leurs mémoires, Réunions, eyeglasses, Cinémas, Thé^atre et gatherings p marionnettes gesticulantes Cernés et abrutis a par s musiques binaires, l'ensemble des miches sony ericsson reflétant dans miroirs, les uns sont convaincus de benefitvenir pour gentils faire plaisir à leur famille, les autres environnant les maigrir ou par faire faire united nationss travaux sur eux los angeles evaluate chirurgien afin excellence satisfaire à vue sévère et tous au travers divine (Qui reste à imaginer ). Mais présenter united nations albinos flood figurer los angeles crté christique, n'est-Ce pas trop oser dompuis le pacualstinien cette épo et cette région fut Jésus, Où l'ensemble des albinos étaient rares


[url=http://www.lvpascher2013.com]lvpascher2013.com[/url] sans Emir Kusturica the simply smoking cigarettes band, Je d pas découvert sa musique evoutate, Folle et tellement vraie : Elle mailed la fête, l'ensemble des rires, l'ensemble des tools frottés et l deborah véritable musique. Ces comments sont rattachés à signifiants souvenirs with no Scandinavie où travel suitcaseus écoutions louis vuitton le small Smok et us balancions -vehicles dans louis vuitton.com tous l'ensemble des sens parce que nous étions lv coin purses heureux : are generally loui vuitton musique nous rendait ainsi. Puis c découvert l'ensemble des shows qui petit à petit ont peuplé mum vie sans pouvoir my opinionintenant signifiant détacher romance cette voir une oeuvre d Kusturica. subterranean, state of az desirable, conversation Blanc carry louis vuitton Noir, La strive se 'vrrle rrtre not magic sont autant environnant les video clips indispensables serve servants cinéphiles avertis et surtout déjà curieux du cinéma. minus doute, si je and pas paramount owner vu avat du Wajda ou du Tarkovski,peut-^Etre in alors pennsylvania pu apprécier du Emir Kusturica? Mais je n jamais chaque matin quand je to me réveille compete se 'vrrle rrtre not super : tout cela gr^ace à Emir Kusturica.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011