Thursday, November 1, 2012

di petang raya, emir & zara bersantai

assalamualaikum
autopublish


petang raya lepak2 kat umah sambil layan anak2
jom kita tgk mcm mana emir ngorat zara lagi
relax2 dulu, line clear ke x ni?

mula nk cuit mencuit

yessss... dpt tarik telinga zara hahhaaaaaa

cobaan ke 2, nak tarik rambut pulak
tapi ditepis oleh mak teh a.k.a mummy zara
emir x putus asa, di angkatnya badan supaya dpt melepasi tangan mak teh.. alahaiiii x berjaya

sembam muka seketika ala2 merajuk konon2nya walhal tgh cari akal macam mana nak pegang zara

emir dapat satu akal...
senyum smpi ke telinga yerr

"cakkkk" 
pandai dah main cak2 ngan zara yerr

zara x layan pon hehhee

cobaan kali ke 3

yeahhh.... mak teh ni kuat sgt la

mmmm... tarik nafasssssss, pikir tektik lain plak

hehehe... mummy dah lama usha kamooo emir..

uikkk.... aim ker tue...

yess hehehhe dpt pegang mulut zara

mak teh apa lagi kalut la dia

terus emir kena letak jauh2
dari jauh emir usha lagi

bila p dekat mak teh tak kasi chan dah hahaha
mengamok la dia hehhee


sebelah malamnya
emir merengek2 tak nk duduk dlm seat zara
ellesya plak nak dodoikan emir

abes semua mainan emir baling


eh3x.. x jd baling tp masuk dlm mulut

yg ni baru betol kalu nk gigit

bila emir duduk dlm seat ni nmpk dah besar la kamoooo

ni tetiba plak kena tempek bedak sejok
apa kessss????

sbb dahi emir kena gigit nyamok daaa
so nureen letak la bedak sejok g2 skali dh jd ropa tepong gomak daaaa

apa yg emir tau, dia mcm mana pon ok ja

dah mula ngantok
udahhhh lerr mummy nureen oiii, asyik nak ambik gambo je kejanya


20 comments:

Anum said...

tomei2

mamalieyna said...

alolo..tomeinye aksi ngurat si emir ni..hehe~ bersungguh2x nak berkawan tu..^_^

manja209 said...

emir nampk mcm da lebih besar dr damia...hehehe

wantie said...

Amboi emur...kamu ingat itu doll ke?hehehe... Pandai nyakat ye....

Kakzakie said...

Kakak rasa emir memang besar. Masuk 3 tahun dia lebih besar dari Ellysha.

nanakimie said...

alahai.....lamanya nana xjengok emir n ellesya...makin encem emir:) pandai da ngorat ye,hehe..

eima said...

kejap je emir tu membesar .... ensem

Nafira usof said...

tomey nye emir ngusik zara.. pandai yer~

ieda said...

ekkekek comel emir .. memang sungguh2 tuuu .. tu kalau dibiar , mauu dia lenyenk anak dara org tuu ekek ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Alolo..emir dah pandai ngorat ye..comel jer aksi diorg dua..^^

*oh ya..Seoul garden yg adult tu untuk seorang..rasanye Kat Penang pun ada kot...

Qhaifa Nur said...

dah nak start berkawan yup emir...

TiranaAduka said...

salam kenal.

~MommyAida~ said...

Emir nak ngorat marka la..hihihi...tak putus asa lagi tu..hihihi

Kesuma Angsana said...

he he he comey nyer

Ros said...

Assalamualaikum Nureen,

Semangatnya Kak Ros tengok siEmir nih he.he...
Comel macam kakaknya jugak...

Nens Collection said...

ololo comel2..bedak tepek2 kt muka emir..ttp ttp comel lote!..hehe

dela said...

comeinya..!

Ema Blog said...

dah besar baby emir..

IntaNBerliaN said...

comelnya emir nih!!

wan nurul hezrina said...

alololo nampak suka sangat dia ngan zara2..nak baby gurl lak2.hikhik..eh nureen bedak apa yang emir pakai?bedak sejuk??

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011