Tuesday, November 6, 2012

pizza panas2 sampai panassss hati.............

assalamualaikum
autopublish

31 october 2012
sejarah mkn pizza minggu lepas
pergghhhh plan baekk punya lunch ngan zura hari tu
ada ajak wantie tp last minit wantie x jadi
nak ajak ramei2 lagi tp
sure ramei tak leh join sbb kami plan pon last minit
nureen & zura x dak mslh sbb dekat yg lain2 la
wantie, el, gieyana jauh cikit n ada hal masing2 kan
sori yerr kwn2
nureen smpi awai so order la dolu

x sabaq dah ni.. lapaq2

antara menu2 terbaru

dah relax2 tgu order, zura pon smpi
dok selak menu hape ke nyerr dh order dah la hahaha
kami 2 mmg sgt2 kerap jumpak lunch together2

haku pon nk interprem jgk k
hari rabu kan hari bumi hijau so kena la pakai baju hijau

last2 tgk la menu kami
KFC daaaa..... haisshhhh ape kes plak ni??

ni zura punya ok

last b4 masuk opis sempat la ambik gambaq
walaupon hati agak panassss tapi totap terukir senyuman manis okeyyy... hehhee

ceritanya, ni haaaa....
kami g la pizza, dah 1/2jam tgu order tak smpi2
nureen panggil la waiter yg nureen order awal2 smpi td
dia ckp jap nk check
tetiba dia pos mai kwn dia suruh ambik order baru
adussss.... ade plak..
mana yg nureen order awal2 tadi???
mmg hangin satu badan terus ajak zura blah
geram mmg geram tp nk sembuq pon tak guna tetap tak dpt mkn jgk
tu yg kami terjah KFC huhhuuu...

zura la kecian
agak rushing, yerr la msk break kena punch
nureen tak dak mslh punya, break time lewat cikit masuk ok ja
patutnya kena bg warning kan kat pekerja pizza hut tue
bikin hati kami 2 panassss ja

hari ni nureen tak masuk opis
nureen ada taklimat kat esk, penang
dari pagi smpi petang
 petangnya site visit kat 2nd bridge penang ehhehe :)

17 comments:

wan nurul hezrina said...

mmg kena warning..bung masa customer..tak cekap langsung..tensi bila mood nak makan da ilang kan kan??

MAZLIZA ABD RAZAK said...

ala kesiannya..
waktu makan KFC tu mesti hati tak tenang kan, sebab before nak makan benda lain. he...he...
saya pon pernah rasa macam ni

Kakzakie said...

Kena complaint kat managemeant dia. Ada suggestion box tu boleh masukkan aje biar mereka tahu masalah waiter dia.

Anum said...

kena buat aduan

~MommyAida~ said...

huh..sakit je hati kan kalo kena cam tu..tp piza mmg selalu jadi kes cam tu..

Nens Collection said...

mau panas hati gini...a'ah kak nureen masukkan aduan dlm kotak tu hah..;)

eima said...

PIZZA HUT mmg lembab nk mampuih kat alamanda ni pun sama .....ngok ngek

Sidratul Muntaha said...

lenkali amik nama pekerja tu and buat report
tu jelah lesson nak bagi..
klu tak...
jgn sembur depan2..
nnti dia aim semula klu dtg blik situ
entah ape2 dia msukkan dlm order kita
termsuklah buh sos dlm stokin busuk and perah atas doh pizza.
sama je mcm kes budak kfc buh ayam kat tapak kasut and goreng.

Qhaifa Nur said...

klau x kejar masa tak kisah...
yg angin dtg lmbt sampai dulu, kita punya entah bila2....

wahida said...

pizza hut mmg byk yg hampeh..dah byk kali buat n3 pasal service pizza hut neh...

tak pernah berubah...

Nafira usof said...

mmg panas hati!! ade ke cam tuh!!
mmg patut complain!!

Gieyana said...

mmg leh hangin..tp kdg2 take its in positif way..nk uji tahap kesabaran kita gak kan..

wantie said...

ala siannya... sabar k. mungkin pizza tu bukan rezeki korang kot.

rasanya kalau nureen pi wat komplain mesti leh dapat pizza free...

Zura@Iwan said...

x per la beb..nk buat cm mn kan bkn rezki kita...ko la kut tingin mkn pizza...aku mula2 ajak g kfc..hahaha...tkena dh kita....

len kali pizza x leh mkn time lunch...mmg lembs...huhu

eB said...

ptt dpt free tuh tau.
sabor jerla

rohayu osman said...

ish... tulah kan.. kadg service out !

nanakimie said...

adeh,cmna la leh mis pulak order sis,sabo jelah..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011