Tuesday, November 27, 2012

main cak2 dalam keta

assalamualaikum
autopublish
snap by iphone

kalau bab nak meronda ke nak makan2 angin ker mmg no 1
yerr la bosan jugak kalu asyik terperap jer kat umah kan
gambar ni 2 minggu lepas masa weekend kami blk jitra, kedah umah PIL

bangun ja tdoq mr.daddy ajak g car wash
so layannnn ja la kami yg belom mandi hehehe

 ellesya breakfast ngan cikedis okerrr

 tgh harinya kami keluar lagi
kali ni kami terjah alor star plak
teman daddy ke kedai spare part keta
ada barang yg nak d servay utk kwn dia katanya
emir ni pantang semua benda masuk mulut

 dalam perjalanan..
bila snap sndrik gini la x dpt full
cian mr.daddy yerr x dpt masuk coroum
emir yg serius & ellesya yg ceria sokmo

 knape yer emir g2?
apa yg dipikirkan
elly gadis peace bak kata eB hehhee

 ellesya nak snap kami berdua last2 gini jdnya hehe

 kedai spare part dh sampai tp kami tak turun, rasa panas sgt
kebetulan emir mcm nak tdoq ja masa tu
tp lain plak bila keta dah parking gini 2 beradik ni dok main cak2 plak
ngekek2 emir dok gelak dlm keta

 ellesya dok menjuai cake & icecream dari belakang

 pandainyerr emir
dia tau kakak dia di mana
dijenguknya kat side tepi sofa hehhee

cakkkk.... emir nmpk la kakak ellesya hehhee
comel kan :)


15 comments:

mamalieyna said...

dah pandai... comel~

jalan2x anak2x mmg suka, maknye pun suka.. tak kisahla kemana pun..hehe~

MAZLIZA ABD RAZAK said...

comel ja depa dua (",)

Lynn Hamzah said...

singgah tgk anak-anak yg comey nie...

~MommyAida~ said...

hehe..comel sangat dua beradik ni..Kakak pon pandai melayan adik emir...

Qhaifa Nur said...

nampaknya emir dh bole dduk diam dlm keta ni...

Nens Collection said...

hehe..mesti kekekek emir gelak kan..hehe

siti fatimah said...

muka emir tu pakai bedak ke, atau kena susu? ada tompok tomp[ok putih tu..

dulu Aleesya kena mcm tu jugak kat pipi dia. mak kak t kata kena bakiaq susu. then kak t buh hazeline snow. 2-3 kali sapu dah ok.

Nyue said...

nyue singgah & jadi follower ke 628,,hope sudi singgah blog nyue :)

dtg tgk anak akk yg comel2 nie..ehehhee

AnneRaini said...

dah besar dah emir..comel tau anak2 nureen ni.

Imah Dinor said...

emmer ngatuk lg ke masam jer...suka2 kuar jln2kn...

Nafira usof said...

hehehehe.. comelnye 2 badik main cak cak~ hehehe

Fieza79 said...

dh besar kan emir..mcm cerdik dh..nampk matang..

Zura@Iwan said...

cute aje duk chak2 tu ye..

nanakimie said...

comel sangat dua beradek ni^-^

eB said...

cantek gambar emir tuh... eB suker... :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011