main cak2 dalam keta

assalamualaikum
autopublish
snap by iphone

kalau bab nak meronda ke nak makan2 angin ker mmg no 1
yerr la bosan jugak kalu asyik terperap jer kat umah kan
gambar ni 2 minggu lepas masa weekend kami blk jitra, kedah umah PIL

bangun ja tdoq mr.daddy ajak g car wash
so layannnn ja la kami yg belom mandi hehehe

 ellesya breakfast ngan cikedis okerrr

 tgh harinya kami keluar lagi
kali ni kami terjah alor star plak
teman daddy ke kedai spare part keta
ada barang yg nak d servay utk kwn dia katanya
emir ni pantang semua benda masuk mulut

 dalam perjalanan..
bila snap sndrik gini la x dpt full
cian mr.daddy yerr x dpt masuk coroum
emir yg serius & ellesya yg ceria sokmo

 knape yer emir g2?
apa yg dipikirkan
elly gadis peace bak kata eB hehhee

 ellesya nak snap kami berdua last2 gini jdnya hehe

 kedai spare part dh sampai tp kami tak turun, rasa panas sgt
kebetulan emir mcm nak tdoq ja masa tu
tp lain plak bila keta dah parking gini 2 beradik ni dok main cak2 plak
ngekek2 emir dok gelak dlm keta

 ellesya dok menjuai cake & icecream dari belakang

 pandainyerr emir
dia tau kakak dia di mana
dijenguknya kat side tepi sofa hehhee

cakkkk.... emir nmpk la kakak ellesya hehhee
comel kan :)


Comments

mamalieyna said…
dah pandai... comel~

jalan2x anak2x mmg suka, maknye pun suka.. tak kisahla kemana pun..hehe~
Lynn Hamzah said…
singgah tgk anak-anak yg comey nie...
~MommyAida~ said…
hehe..comel sangat dua beradik ni..Kakak pon pandai melayan adik emir...
Qhaifa Nur said…
nampaknya emir dh bole dduk diam dlm keta ni...
Nens Collection said…
hehe..mesti kekekek emir gelak kan..hehe
siti fatimah said…
muka emir tu pakai bedak ke, atau kena susu? ada tompok tomp[ok putih tu..

dulu Aleesya kena mcm tu jugak kat pipi dia. mak kak t kata kena bakiaq susu. then kak t buh hazeline snow. 2-3 kali sapu dah ok.
Nyue said…
nyue singgah & jadi follower ke 628,,hope sudi singgah blog nyue :)

dtg tgk anak akk yg comel2 nie..ehehhee
AnneRaini said…
dah besar dah emir..comel tau anak2 nureen ni.
Imah Dinor said…
emmer ngatuk lg ke masam jer...suka2 kuar jln2kn...
Nafira usof said…
hehehehe.. comelnye 2 badik main cak cak~ hehehe
Fieza79 said…
dh besar kan emir..mcm cerdik dh..nampk matang..

Zura@Iwan said…
cute aje duk chak2 tu ye..
nanakimie said…
comel sangat dua beradek ni^-^
eB said…
cantek gambar emir tuh... eB suker... :)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017