Posts

Showing posts from June, 2011

teka ellesya wat apa????

Image
 autopublish
penatnyerr semlm... penat mata, otak & tangan
mata  sbb dok kena ngadap lappy ni siapkan doc yg sgt2 urgent nk kena submit 1 jam ja lagi b4 meeting, last minit bos email mintak submit, perggghhhh udah tue nk kena p submit kat butterworth plak, bos meeting kat sana, procument x mau yg fax nak ori punya, so 1/2jam wat doc 1/2jam lagi drive p butterworth seberang jambatan tue, seb baik x jem.. ffuuuuhhh lega sbb tepat pada masanya, so lunch semlm pon lewat cikit..
otak  balik dr submit doc dok perah otak plak wat minit mesyuarat yg tergendala 3 bln sudah, bos nk edit atas minit tue ja untuk resend meeting yg bos x leh buat semlm sbb bos ada meeting yg lebih penting utk doc yg nureen wat 1 jam td tue..
tangan penat menaip, semuanyerr menaip kat lappy ni.. seb baik lappy ni naik hati x hang ari ni.. sbb slalu klau buka byk2 doc yg bersaiz besau2 nih pepaham ja la...
habisss..... doc yg patut dselesaikan semlm tergendala la lagi... hari ni la kena sattlekan jugak sbb duenyerr hari n…

syukur.... rezqi kami ;)

Image
autopublish
salam... bersiaran pagi2 ni nak kongsi kegembiraan kami
1st
ole2 dari bandung sukerr... dah lama lekat kat tepi ice tp baru hari ni nak n3kan hehhehe ;)


anjuran mama likha
tq mama likha
nureen sukerrr...

2nd


anjuran mama iris siap boleh pilih lagi nk tau lebih lanjut bleh click cini

mama iris

tq jugak pd mama iris
kami suker tgk bila crab tue bergetar jer bila d tiup angin
ellesya lagi la sukerr

3rd


suspend... ;p


anjuran kak atie contest ni


 xcited ellesya bukakan adiah

tq k.atie..
ellesya suka buku ni
siap ckp "kakak ellesya nk baca buku, mummy jgn kaco dia tau"..
;)


sabtu lepas g tesco sp cari buah kiwi utk abah...

Image
autopublish
kami d tesco sp @ sungai petani kedah nak carikan buah kiwi utk abah ari tue b4 blk kg dh beli 2 pek tp rasa mcm x cukup plak abg dh cr kat baling dh abes so ajak la daddy g sp...
kami borong buah kiwi + sunkist smpi RM50 pergghhh puas ati...
sambil tunggu daddy bayar sambil la layan budak kecik nih...








selesai memborong kami terus balik 
;)

weekend la nk msk cga byk2 tp.....................

Image
autopublish
salam cerita weekend kami d kg lagi slalu time weekend la mummy akan msk cga secara marathon tp 2 3 menjak ni susah tol nk msk cga bila lappy mummy d konker oleh ellesya & daddy

see... dah pandai buka youtube sndroi nmpk jerr cartoon click sndri youuuu



daddy plak ambik pot

ni yg depa 2 dok layan nih sampai gelak mengekek2..



sampai menungkat dagu


tgk lamuka khusyuk 2 beranak nih

Ellesya : mummy, mai la tgk dinasour ni... Mummy : best ker ellesya... Ellesya : a'ah bestttt
;p

pergghhh... cayalah....

Image
autopublish
nureen ada discussion kat ESK, Penang so n3 auto lagikan
nak layan KFC ngan elly petang ni boleh kerr??? jom2...

selera besar nih *
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


wow kejap jer... hehehhe.... lama jgk ellesya ambik masa nk abiskan seketul ayam nih di ratah cikit ngan mummy & daddy baru la clear gini klau x bertuah lerr nk mkn smpi gini
ellesya ni mcm mummy  suka mkn ayam yg x byk isi pastu gigit tulang2 dia perrgghhh mmg layannn 
sape mkn ayam mcm kami hehehehhe
aksi ellesya with tulang ayam







tue nk ambik ayam daddy la tue... muka ellesya xcited tol...
Location : KFC Queensbay.