Wednesday, June 22, 2011

majlis menyambut d kl..

salam

Alhamdulillah...
kesihatan abah semakin baik
&
hari ni baru nak n3kan majlis adik d kl

b4 ke majlis
ellesya ni akan main la dulu ngan kezen2 dia..





otw ke de palma hotel
tempat pengantin make up








tompang sekaki

sapa segak lagi
hahahhaaa 




tunggu pengantin check out

amboi manjanyerr



dah sampai d dewan dlm UIA
Kaed Gallery




bersalaman dengan ibu pengantin lelaki



gud girl


awat tue...







mln nasi kosong je
x mau lauk
pasti sunkist ni harus lah

gigi penuh ngan choclate

adrian manja ngan ellesya yerrr

ni nak marah kat sapa plak






family besar pengantin lelaki


main kejor lagi 3 beradik ni
jenuh nk kepong



:)
selamat pengantin baru
moga kebahagia ke anak cucu



9 comments:

Huda said...

comel elly :) tahniah kat adik nureen :)

eB ezrin said...

sedey nengok gambo2 nih sbb x dpt jumper nureen hu3

Fieza79 said...

tahniah buat adik nureen..moga bahagia hungga akhir hayat...

meriah nya majlis..mesti sonok tk habis2...

LYAfrina said...

cunnyer adik nurren..terpacak hidung..

selamat pgantin baru buata dik nureen:-)

LYAfrina said...

cunnyer adik nurren..terpacak hidung..

selamat pgantin baru buata dik nureen:-)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

meriahnye..
budak2 pun happy..main kejar2.. ;)

ibu MZW @ farah idayu said...

salam...cantiklah baju pengantin pompuan tuh..elly cute n notty je.hehe~

nureen said...

huda :
tq...

eb:
x pe, ada jodoh nanti kita jumpe.. ;)

fieza:
tq... mmg sronok, majlis yg simple..

lya :
tq.. mmg idung dia yg paling terpacak antara kami semua ;)

lily:
a'ah mmg meriah..

ibu MZW:
tq.. nureen pon suke tgk baju tue.. budak2 bila jmpk gang g2 la kan

syazie blog said...

tq smua kwn kak nureen...baju tu design macam baju Bunga Citra Lestari pakai masa wedding kat KL..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011