Friday, June 24, 2011

::hoodwinked::


hari rabu lepas nureen kan EL
ingat lagi x??
hehehehe bila dah agak ok
ptgnyerr kami apa lagioffcoz la kuaq kan
kami terjah 1st avenue tengok wayang la.......



klau bab bergaya no 1 la si cilik nih
klau perasan la kan stroller tue dah bertukar
yg lama dh patah sbb nureen beli yg murah nmpk mcm ok
last kena beli yg baru
beli kat toyrus x der la mahal sgt klau kita jd member


siap bwk barbie lagi
hadiah dari pak ngah ellesya



show pukul 3.30 petang
jom layan main game dulu
pandai kerr main bowling nih???



kahkahkah....
masuk longkang daaaaa


menari plak


tengok kanan tengok kiri
nak main drum kerr???


daddy ngajor lah
kemain lagi dia


dah terror
ada gaya nih




perggghhhhhhhhh


daddy pon gian jgk hehehe
skali skala kan lagu best plak
perggghhh layannnn



dah2... jom2..


popcorn ni wajib beli
ellesya cukup suka tgk wayang wit popcorn
yg hotdong tue dh telan 2 bijik
lapo la x lunch lagi
hehehe




leklok ellesya..
kang tumpah popcorn tue
nak duduk celah ketiak daddy la tue


tengok!!!
mmg betoi pon....


ngap.... dah selamat masuk dlm mulut mummy
hehehhee


show dh nk mula
jom2...
crita dia agak best
ellesya pon kemain khusyuk lagi kan...





klau nk bwk anak2 tgk crita ni pon best jgk...
santai.. :)

4 comments:

Cik Firus said...

hai..jom usha shawl satin kat sini http://firusgirlyshawl.blogspot.com/

eB ezrin said...

x ajak, cuber ajak, musti kami ikot, brangan ;p

Bionic women said...

agak lama ni x bwak dhiya g tgk wayang..last ritu tgk kongsi..hehe

comel jer elly tolak stroller tu..hehe

~aSHa~ said...

amboi bergaya nya si cilik

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011