Thursday, June 2, 2011

zara aimi & terjah jusco perda penang


2 minggu lepas
b4 kami ke JB
melawat my friend AMY yg baru dpt bb
bila kita nk ziarah org baru
sure la belikan hadiah kan

kebetulan hari yg kami p ni
adik kpd AMY melangsungkan majlis akad nikah
tp x dak plak snap gambo pengantin
hehehhe 

so apa jd seterusnya????


ellesya ni ha!!!
ngaku hamper tue dia yg punya
garnag betoi bila org sentuh
hamboi2x...


tgk la
nak usung p mana tu???


larat ke ellesya oiiiii.....


zara aimi muhammad zamzuri

lupa plak nak ambik gambo ibu tgh berpantang


asyik tol bb zara tdor kan


masih konker hamper tue kat dia



kuat kerrr????

lebih kurang 1jam kami d c2
plan seterusnya terjah jusco la!!!
nak carikan dress utk ellesya pakai kndri nanti


ni kena paksa sbb tue semacam jerr muka ellesya
mummy la nak ambik gambo dia pakai spek dia x mau



mula garang!!!

bila dah smpi jusco & dpt baju yg di cari
kami dinner terus kat c2
di mana????

AYAM PENYET

fieza slalu g cini
katanya sedap & mmg sedap pon
jom layan dinner kami



ayam penyet


rendang daging


1st elly mmg akan mkn ulam dulu la...
laju je dia mkn mlm tue
kami x abes lagi dia dah.............................



bgn g basuh tangan sndri...
hehehhe


pandai la anak mummy ni.. ;)


otw balik umah dlm kekenyangan
so lena la si comel ni kan....



5 comments:

LYAfrina said...

woww.. beso drp elly lg hamper tu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comellah baby tu..

besarnye hamper..kuat ke elly nk angkat tu.. ;)

wah ayam penyet..mknan kegemaran hubby lily.. ;)

Fieza79 said...

besaq nyaa hamper tuu...sama tinggi dgn elly hehee....

fieza tu aii kerr...hehee...mmg sedap arr...nape tak ajak sekali..huhuu

dinor's family said...

murah rezki baby zara kn ,dpt hamper besar...comelnya elly speak besar dr muka aaaa....

el said...

ni nak terjah ayam penyet ni hehehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011