Tuesday, June 14, 2011

sekitar majlis akad nikah my sis


10 june 2011

salam rindu wat semua
hari ni
n3 masih autopublish
sbb masih mood cuti
hehehe

meh kita tengok 
sekitar majlis akad nikah 
adik nureen jumaat lepas
 rombongan pengantin lelaki dari perak sampai masjid dulu
dr kami & kami plak lambat siap masa kat kedai makeup
tp lewat 15 minit je la
dengan ujan yg agak lebat dr kedai makeup lagi
seb baik kwn adik 'ida' bwk payung
tok imam pon kebetulan sampai seelok kami smpai ja

melangkah dgn penuh debaran

amboiii ni minah arab mana plak ni
bersimpuh ayu lagi

kami mood biru lagi hari tu

mas kawin & 2 bentuk cincin utk pengantin lelaki & pompuan

debaran dah sampai d tahap kemuncak


dari jauh mummy snap gambo elly
awat tue terselak abes kain dia...

uikkk.. dah ada gang la...
adrian anak kak yg berbaju ijau tue
yg bertudung merah tue plak kakak ipar
yg kenduri kat johor 28 may lepas

abah sendiri yg m'akad nikahkan bakal menantunya..



Alhamdulillah....
selamat dengan sekali lafaz
bacaan doa oleh my grandfather yg berbaju biru sblh kiri


dan 2 budak ni
dok lari depan belakang
x larat nak marah wat relax je

suka la bila nak snap gambo si adrian ni...

awat tue ellesya

see
mmg berlari2 bagai x dak pa2 ja..

dok main game plak kat anset mummy dia si adrian tu












org cibok dok bergambo
depa 2 ni dok main kejo2 x abes2 lg



alahai terpejam la plak mata mummy...
last pic kat masjid
semua rombongan d jemput ke rumah untuk menjamu selera...



7 comments:

LYAfrina said...

selamat pgantin baru buat adik nureen..
elly jumpa bf dia yer..siap berlari-lari lg

nureen said...

lya :
tq lya...
dah jumpe g2 la lya x leh nk control ;p

el said...

sori nureen aku x dpt g
aku keje ari sabtu...
papepun tahniah pd adik n abag..semoga bahagia sllu k

nureen said...

el :
x pa... tq :)

chekna @ mama ziyad said...

selamat pengantin baru...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

selamat pengantin Baru buat adik nureen..moga kekal bahagia hingga kehujung nyawa...

wah..kemain sonok elly berlari2..ada geng.. :)

eB ezrin said...

wah, cam arab la :)
cantek...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011