Friday, June 24, 2011

seisi potong cake besday daddy................


hepi belated besday daddy

genap sudah usia daddy 28tahun
moga kebahagian milik kita selamanya..
AMIN

seisi yg sgt ditunggu2 oleh ellesya semlm
asyik tanya mummy ja bila buka peti ice

Ellesya : mummy, bila nk potong cake ni
Mummy : ellesya call daddy, suruh balik cepat
Ellesya : panggil kakak ellesya la mummy....
Mummy : ok, kakak ellesya... ;p

daddy sampai umah pkl 10.30 mlm
ellesya dah get ready jerr
jom layannnzz....


berposing tue harus kan
hehehhe





Ellesya : lambat lagi ke daddy ni.. (daddy tengah mandi)


dah x sabar nmpknya





xcited kan 2 beranak ni buka kotak cake


wowwww.......


hepi tgk muka xcited ellesya & daddy


masih teruja






hepi besday to U
hepi besday to U
hepi besday to ellesya & daddy
hepi besday to U

aik... besday daddy ngan ellesya???
ellesya punya nama wajib sebut...




clap2... emuah


cake ice cream from haagen dazs







ice cream strawberry faveret daddy & ellesya



berebut plak depa 2 nih.. hehehe
bkn berebut tp suap guna mulut mummy la lupa ambik sudu
ngeh3x...



mula2 ellesya x mau mkn icecream nak mkn buah peach jerr
dh mkn byk buah tue baru mkn ice cream




apa pesyen nih...


;)
moga panjang umur & dimurahkan rezqi daddy...
eemmmuuuaahhhhh

12 comments:

Fieza79 said...

hepy besday utk daddy...

cntik baju elly..sape punya besday sebenar nya ni..mcm elly punya je kek tuu..hehee kek cntik dn nmpk sedap sgt2..terliurr la nureen..hehee

nureen said...

fieza :
oppsss.... besday daddy...
fieza teringin ek, kena bg sepotong nih.. cian bb dlm perut tue.. ;p

Huda said...

nampak sedap tgk kek tu :) yummy! eh 2-2 excited nk potong kek :)

nureen said...

huda :
a'ah.. mmg sgt2 xcited & teruja.. cake tue mmg sedap sehingga menjilat pinggan hehhe

kasihredha said...

amin
macam birthday elly pulak kan...
comeyyy je elly dan gaunnya tu :)

mamalieyna said...

happy belated besday~

aduuuh rasa lama betul tak mai sini..huhu~ masa kurang mengizinkan la..huu~

apapun enjoy tgk moment ni..sweet je kan..^_^

el said...

ada lg ke kek tu..bak mai la sepotong ahaks

Gieyana said...

hepi belated birthday utk hb hang...

weh..sorry x dpt nk p kenduri kawin ritu..ai da class..

owhh ya..Elmo ko tue ganggu la weh nk komen..kalau buka hphone cenonet aku tue mmg x leh komen..

HIdayah said...

sweet sangat,hehe..

Ya ALya said...

kek ice cream tak pernah lagi makan.....nampak sedap..

salwaismail said...

comelnyaaa! :D

tiefazatie said...

pergh..sedap gle kek tue sis!yummy!hihi

HB daddy..hihi..
moga pjg umur..murah rezeki..
tq adik ellesya cabut nombor kakak ifa nie..
best2..dpt FM penang!
tq sis..ifa dh email..=)

esok ada tq n3 ek..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011