Monday, June 20, 2011

keadaan abah semakin stabil


kami sampai KL semlm dlm pkl 6 ptg
terus g hospital ampang

Syukur Alhamdulillah...
keadaan abah semakin stabil..
doc minta abah bykkan rehat
myb abah dok kat cini dulu baru balik kedah
cuma selera mkn abah kurang
abah tak lalu makan
mkn cikit ja cuma abah byk mkn buah
ok la dr x mkn langsung

untuk ummul my sis yg dok kat mesir
abah pesan
"belajar elok2, jaga diri, abah kat cini baik2 ja"
-ummul, masa hg call semlm ckp ngan abah, abah berlenang air mata,
abah tersentuh bila hg tanya keadaan abah
kami semua ada kat cini
 bln 7 ni hg jd balik x??
skrg ni tgh exam kan
buat elok2 k.. abah nak hg dpt mumtaz
:)

semlm gerak dari penang dlm pkl 11.30 pagi
singgah tapah sembahyang
sempat belikan pau & donut
jom kita tgk
ellesya dok kupas pau untuk daddy tersayang
pandai sungguh dia..



penuh khusyuk dia kupas
mummy panggil pon x layan
dok kupas samapi licin





siap kupas terus suapkan kat daddy yg tgh drive..
ellesya pon kongsi mkn ngan daddy
oooo td mummy suap x mau
manja ngan daddy plak dia yerr heheheee...

skrg tunggu ellesya bgn tdoq jap
dok kejut dia x mau bgn
penat perjalanan semlm agaknya
sat g nak mandikan & g tgk abah
semlm katanya abah tukar wad 
abah sepatutnya dok wad class1
tapi hospital ampang belum ada wad class 1
myb abah dok wad class 2 kot

adik , imadi yg temankan abah semlm
abg plak abes ngajor terus gerak mai cini
dia smpi semlm dlm pkl 9 lebih
dah x leh msk tgk abah
abah x bg abg mai sbb dia baru ja balik
tp anak mana nk biar abah dia mcm tue kan
abg x senang duduk masa pkl 3 pagi kakak call kata abah warded
terus call nureen bg tau
masa tue jgk nureen on9 nk book tiket flight ja terus
tp asben ckp tunggu esok dulu
dia blk ambik kami kat penang sbb asben ada kat jitra tlg jiran PIL ada kenduri..

tq to my asben
bwk ayg jumpak abah & tenangkan ayg semlm
and to my friendzz ahlam & eb
yg x henti2 nureen msg
&
bg kata2 semangat kat nureen
nureen doakan moga abah cepat sembuh 
AMIN 

* ummul, ingat pesan abah & mak, jaga diri & belajar rajin2.. 

7 comments:

LYAfrina said...

sama2 doakan semoga abah nureen cpt sembuh

dinor's family said...

semoga abah nureen cepat sembuh n d permudahkn dlm suma hal...

Fieza79 said...

moga abah nureen cpt sembuh...

eB ezrin said...

kiter doakan bersama yer... bykkan berdoa... tc tau
ps: comel jerk tgk elly tuh ;p

nureen said...

lya, dinor, fieza & eb :

tq so much... tgh hari ni nak p hospital dlm pkl 12.15.. nak carikan bola getah abah nk xcersixe tangan

bobiedanbad said...

alhamdulliah semoga ayah awak cepat beransur sembuh.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sama2 kita berdoa..
moga abah nureen cpt sembuh ye...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011