Monday, June 6, 2011

jumpe cikwhite kat queensbay >_<.....


saturday weekend 
petangnyerr project kami 2 beranak
queensbay
lepak2
actually mummy nk carikan singlet & hill utk ellesya
tapi x dak saiz la plak

otw g queensbay msg kat cikwhite & gieyana
tapi gie x dak kat penang 
cikwhite reply kol 4 baru cikwhite @ ct ada kat queensbay
ok la kami pon kuaq kol 3 dkt kol 4 baru dpt parking
jem!!!... cuti sekolah la katakan
pastu kat dataran dpn qbay tue ada apa ntah
sbb tue jem...
pastu dlm queensbay plak ada promotion 
NUTOX
duta dia artis fazura plak turun c2..
tp x ramei pon org kat c2..
mummy lalu je x singgah hehhe

tgh dok pusing2 cari
PIL call dah smpi prai
sbb esoknyerr abg kpd FIL kenduri
anak bongsu depa kawin
nanti muncul la tue n3 dia.. 

pastu asben plak call
ckp keja dh abes
so tunggu dia & PIL kat dlm queensbay
bila dh kumpel semua
kami terjah McD la

dh kol 5 ct baru msg kata jem nk parking
x per la..
tgh dok mkn ct ckp ada kat pizzahut
alohhh berjiran jerr
pizzahut sebelah McD
x pe la
kami mkn dulu pastu nk balik baru g jumpe ct
x sempat pon ambik gambo ngan ct
nak berkenalan???
boleh klik kat pic cikwhite dibawah


ct, nureen mintak izin copy gambo ni k ;)

ropanya2 ct org kedah jgk.. patut la masa jumpe ari tue cakap kedah.. x jauh pon ngan umah PIL
ellesya dapat prezent dr aunty ct
prezent utk contest sedondon ;)

gambo yg dpertaruhkan


click gambo atas ni utk tau keputusan penuh ;)

mummy pon suka ngan gambo ni
candid oleh en soami
nk tau apa ellesya dapat???
jom kita layan 


perggghhh siap beriron lagi
iron tue x on k
kang kena plak tangan
juz bg ellesya exsyen jerr
x bagi mengamok nk jgk
boirrr jerr la kan
ellesya ni anak yg sgt rajin
hope smpi beasr yerr

oppsss... almari baju lupa tutup la
nmpk la baju ellesya yg berlambak tue
penuh almari hehehe



awat???
x panas kerr??/
hehhee


kalih belah belakang plak




gaya duduk tue ayu sungguh!!


ok... dh siap.. ;)


apasal tue???
malu plak dia


ct cakap baju ni utk bb 9 bulan
ellesya yg lg 2 bln nk msk 3thn pon muat
adusss.... kemain lagi dia
sukerrr




gambo ni mummy guna anset sbb nk send kat ct ;)


layan toy story 3 ngan daddy smbil main bola








clab mcm baby katanyerr


ajak tok main skali.. ;)



ingatkan x muat
muat ropanyerr anak mummy ni pakai romper ni
skali tgk mcm utk bb 3 bln je
hehee..

***adusssss.... x dpt add komen la hari ni, google prob kot no... bleh baca jerr n3 kwn2.. huhu...

5 comments:

LYAfrina said...

SEKSISSNYERR DIER..
NUREEN X AMBIK PIC K??KALO X ADALAH KENANGAN TU.

dinor's family said...

good luck..elly tetap comel, kanak2 riang ni....

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah pandai dia gosok baju ek, comey je...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comel jer dia pakai baju tu..
mcm Qis..baju masa Baby pun masih muat lg dgn dia.. ;)

mamalieyna said...

Tahniah Elly~

syok aa leh upload pic byk2, eina still problem..huu~ takde mood nak upload pic, lambat loading.hu~

ooh kalau arif tu, nmpk iron je, dia kata hot...tak berani nak pegang, walaupun iron tak hot..ihiks.. ^_^

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011