Tuesday, June 28, 2011

weekend la nk msk cga byk2 tp.....................


autopublish

salam
cerita weekend kami d kg lagi
slalu time weekend la mummy akan msk cga secara marathon
tp 2 3 menjak ni susah tol nk msk cga
bila lappy mummy d konker oleh ellesya & daddy


see... dah pandai buka youtube sndroi
nmpk jerr cartoon click sndri youuuu




daddy plak ambik pot


ni yg depa 2 dok layan nih
sampai gelak mengekek2..




sampai menungkat dagu



tgk lamuka khusyuk 2 beranak nih


Ellesya : mummy, mai la tgk dinasour ni...
Mummy : best ker ellesya...
Ellesya : a'ah bestttt

;p

12 comments:

Gieyana said...

Ellesya asyik tgk Dinasour erk? kalau Nureen lak nk tgk keta, lori n etc kt u-tube tue..adeeeii!

el said...

cam anak2 aku..kalo bukak youtube kartun..jgn harap kami nak pakai lappy balik...jenuh ngamok depa hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kusyuknye dia tgk dinasour..
x bg chance kat mummy ye.. ;)

LYAfrina said...

samala..selalu berebut dgn asya... Fain lak sibuk tgk sparepart kete kat mudah.com...

late ni pon lya dh jrg join contest & ga... keciwa... ada 3 @ lebih lg hadiah y x smpai2 lagi:-(

Fieza79 said...

selalu jgk berebut dgn anak2 sebelum ni...tp skang dorang dh jemu kot nak melayan...asyik mama je dok konker hadap 24 jam...hehee

~iz~ said...

dah makin bijak dia...hehee

-Nureen- said...

gie :
ellesya baru jerr berjinak2.. dia suka tgk yg funny.. ;p

-Nureen- said...

el :
hg 2 lagi la kan.. sure depa menang hehhee

-Nureen- said...

lily :
a'ah.. mmg x leh on9 lgsung.. smpai suruh pak. ngah dia ajak g ronda2 baru dpt on9.. ;p

-Nureen- said...

lya :
fain sama ngan nasir, suka tgh bkn setakat keta, beskat pon sama...

-Nureen- said...

fieza :
hehehe, tp best kan berebut gini... nanti nk repair lappy lama bg elly la..

-Nureen- said...

iz :
mmg.. sgt2 bijak.. dah ler suka berletar mcm org tua.. hee

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011