Wednesday, June 29, 2011

syukur.... rezqi kami ;)


autopublish

salam...
bersiaran pagi2 ni nak kongsi kegembiraan kami

1st

ole2 dari bandung
sukerr... dah lama lekat kat tepi ice tp baru hari ni nak n3kan
hehhehe ;)



anjuran mama likha
tq mama likha
nureen sukerrr...

2nd


anjuran mama iris
siap boleh pilih lagi
nk tau lebih lanjut bleh click cini




tq jugak pd mama iris
kami suker tgk bila crab tue bergetar jer bila d tiup angin
ellesya lagi la sukerr

3rd


suspend... ;p


anjuran kak atie
contest ni



 xcited ellesya bukakan adiah

tq k.atie..
ellesya suka buku ni
siap ckp "kakak ellesya nk baca buku, mummy jgn kaco dia tau"..
;)


7 comments:

LYAfrina said...

TAHNIAH,,,
MRH REZEKI..LYA XDOP MMOD NK JOIN CGL BUAT MSA NI..

el said...

sure hang byk koleksi keychain kan...:)
tahniah..x sio2 hang msok byk2 GA contest ni hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah..Cantik2 hadiah tu.. ;)

eB ezrin said...

wahhhh asyikkkkk... eB tumpang hepi :)

dinor's family said...

tahniah..mmg rezki tu...

Fieza79 said...

tahniah rezki...kalau rajen mmg ada je rezki nk dpt hadiah kan...

QUEENPINK said...

SALAM

TERIMA KASIH YE..QUEENPINK DAH DAPAT KEY CHAIN 2..RUPA-RUPANYA NUREEN NIE TINGGAL KAT PENANG YE..JAUHNYA..QUEENPINK TAK PERNAH G PENANG LAGI..HUHU..QUEENPINK DOAKAN AYAH NUREEN CEPAT SEMBUH YE...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011