Thursday, June 16, 2011

'selamat pengantin baru buat adik & abg'


11 JUNE 2011

salam

hari ni sgt2 bz
maklum la cuti seminggu
msk opis bagai di kata la...
huhuuuu

x dpt nk BW & n3 panjang2
so jom layan
majlis kenduri kawin adik & abg


hasil kami 2 beradik bersama asben terchenta
simple je sekadar utk bergambar





hantaran dr adik utk soami


di balas dengan 5 dulang hantaran

adik& adik ipar
syatirah & fauzi



abg & kakak ipar
Qusyairi & hafizah



makan beradap di atas gazebo hasil tangan aku & kakak ipar


temapahan cake dari kak ana
boleh layari blog tuan tanah d





masa ni dh petang
masa kemuncak d tengah hari mmg sgt2 kalut
x sempat nk ambik gambo
yg mana sempat ja


semoga berbahagia ke anak cucu

*sgt2 byk file yg bertimbun atas meja ni.. hope dpt siapkan hari ni tp nmpk gaya mcm x kot, myb 2 @ 3 hari baru bleh sattle semua tue hhuhuuu... tulunnnnnngggg....

6 comments:

LYAfrina said...

ada 2 pasang pgantin rupanya.. comelnyer baju pgantin..essepcially baju silver+pink tu.. sgt2 bkenan

ibu MZW @ farah idayu said...

selamat menyiapkan kerja mummy ;) ehehe...~ free2 mai jenguk umah kami naa...

el said...

cantek adik hang
berkenan aku kahhhhhhhhhh

eB ezrin said...

tahniah dari kami juger... harap2 dpt jumper la yer? :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

kedua2 pengantin cun..
kek tu cantiklah..

umiliza989 said...

jom join lucky draw sy..
http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/2011/06/lucky-draw-by-norliza989.html

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011