Friday, June 17, 2011

hepi fathers day to en.nasir


assalamualaikum

buat suamiku terchenta
en. mohd nasir nordin
selamat hari bapa
moga da sentiasa dilindungi & dirahmati olehNYA

ayg nak minta maaf byk2
dari hujung rambut hingga hujung kaki
selama 4 tahun perkahwinan kita
ayg akan cuba menjadi isteri & mummy
yg terbaek di mata & d hati da & ellesya

apa yg ayg cuba buat semlm mungkin x seberapa
harap da dpt terima






ayg luv U & ellesya soooo much

doakan perjalanan kami 2 ke KL mlm ni selamat sampai & pulang
-AMIN-

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

masih nk berkongsi aksi gedix kami
d majlis perkahwinan adik & abg minggu lepas
jom layan 


ayu ke ni???
muka dah penat je
tp totap nk bergambo



baju ellesya ni mmg last minit
mereta kami cari
akhirnya mlm last b4 blk kg tue
jumpe jgk kat butik dlm bukit jambul
agak mahal tp x salah kan skali skala
;)



gaya apa ni??
nmpk smpi ke lubong idung






en asben yg snap
byk kali try ni.. susah tol...



last2 pic dia yg dia snap
kahkahahahhh



hasil tanganku menghias gazebo ala kadar



hepinyerr ellesya





ala plak yg menyibok!!!



ala... awat ellesya tengok tmpt lain...



ni masa ellesya dah x dak mood nak bergambo







wat2 baca buku plak
mcm pandai je
opis abah dh jd mcm bilik tdoq plak..
penuh ngan tilam2


khusyuk benor



main x hengat
bila suap mkn mmg puas ati tgk ellesya mkn
byk..........



masih dlm opis abah



ala...
meh la kita bergambo



Ellesya : x mau!!!!



akhirnya berjaya jgk pujuk ellesya ni













ala2 model g2
heheheheee



ellesya wit MIL





posing lagikan
selagi x penat 
hahahhaha

















berkebaya pon nak memanjat jgk kerr????



ellesya yg nak snap sgt gambo
dpt jgk mummy bergambo ngan daddy
masa ari kndri tue daddy sgt2 la bz..



wit my friend k.sal
ellesya ambik biasa la mesti ada cop mohor besar dia tue
nmpk kan jari dia hehehhee





pandai plak ellesya ambik gambo ni






berlatar belakangkan umah jiran sebelah
ellesya berposing lagi
kami otw nk anto PIL balik
MIL mummy yg sediakan lauk utk pengantin ari tue
mmg sedap sgt...









ada yg coba meniru gaya ellesya d belakang tue



awat ni???
ehhehhehe
peluk kaki mummy sbb MIL ajak balik jitra
ellesya x mau sbb ramei kwn kat umah mak
hehehhe





muncung mulut mintak aiq kat daddy







saat d tunggu2
berebut bila mummy bg green light tue ambik cupcake yg comel tue
hehhehe







tau x kenapa ellesya baringkan bear tue g2
sbb dia ikut gaya pengantin kat bwh ni ha


pak ngah & makngah dia berposing g2
ellesya pon apa lg




Ellesya : macam pengantin kan mummy
hehhehee




terlalu byk gambo yg mummy snap lepas rombongan pengantin balik
tp separuh jerr yg mummy letak ni

penat jgk la masa majlis tue
sbb x ramei kakitangan
terkejor sana terkejor sini
seb baik semua berjalan lancar
jemputan mmg sgt2 ramei
so agak sesak la masa waktu kemuncak tue
tambah plak menu utamanyerr adalah....


ayam golek
perggghhhh... mmg sedap sgt

menu2 yg lain adalah
- sup daging wit air asam
- kerabu @ acar
- telur masin
-mee kuah
- bubur gandum
- sirap

* selamat hari bapa buat semua bapa2 di malaysia.. ;)


11 comments:

el said...

mn ko beli baju elly tu berkenan lak aku
ko beli dah siap or g tempah..baju dlm elly tu cam aku kenal ahaks...

nureen said...

aku beli kat butik dlm bukit jambul... aku kenan sgt x kira arga mahal pon aku coba tawar...
heheheh...
alohhh aku beli ngan hg la singlet tue ;p

Fieza79 said...

cantik baju elly...mahal pun mahal la janji dh bekenan...baju nureen pun cantik la bekenan tgk...

nureen said...

fieza :
a'ah mmg sgt2 puas ati.. baju nureen pon cantik kerr?? malu aii.. asben yg pilih nureen mmg x reti pilih

eB ezrin said...

comelnyer elly... harap2 ader jodoh nk jumper la yer :)

Huda said...

sgt comel elly beraksi :)

Bionic women said...

cantik ler baju elly ngan mamanyer..
tapi sayang me xleh view semua gambar, ada 4, 5 keping jer dapat tengok

Cute MuM said...

wah.. mak & anak sama2 kaki posing eh..
cantik2 gambarnya..
dah kalahkan pengantin gayanya nie..
hihi..

nureen said...

eb :
abg kata nk blk sabtu mlm eb.. huhuuu ingatkan dia ambik cuti ahad.. nuren x sure jumpa ka x???

huda :
puas jgk pujuk baru nk berposing

bionic women :
tq.. nuren pon suka baju nureen tue asben yg pilih baju elly plak kami sama2 kenan.. sambar terus.. gambo nureen x resaiz kecik kot sbb tue x leh view semua..;p

cute mum :
susah jgk nk bergaya ngan elly ni, bila mood dia mai ja dia mau... hehhee... pengantin lagi byk posing ngan cameramen.. nureen x join

umialya said...

comey elly, pandainya dia bergaya

nureen said...

umialya:
tq.. puasjgk nk pujuk suruh bergaya :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011