Posts

Showing posts from October, 2011

M.E.R.U

Image
SALAM
1stly nureen nk ucapkan terima kasih buat semua teman2 yg mendoakan kesihatan buat mak & abah nureen Alhamdulillah setakat semlm nureen dpt info abah & mak sihat dan dapat menjalani ibadah haji dengan sempurna..
& pasal n3 carrot jumaat lepas nureen dpt komen dari adik nureen yg tgh blajar kat egypt ambik medic katanya....

bila pikiq logic..... ada betulnya sbb ellesya budak lagi perut budak mana sama ngan perut org dewasa kan lgpon carrot x kan x der semburan racun cegah ulatkan.. :)
**************************************
seawal 6.15 pagi kami bertolak dr penang  ke Meru Klang utk hadiri majlis perkahwinan anak sedara asben mulanya kami 50 -50 sbb asben standby tapi seb baik ada kwn mau ganti asben

keadaan diatas jambatan
masih lengang & gelap


dan ellesya masih nyenyak tidoq kat blkg..


kami 2 plak muka mcm x mandi ja.. hehehhee
kami mandi k.. klau x mandi mcm mano lah asben nk drive kan


bila kami dah nk smpi kat R&R bukit merah
kejutkan ellesya sbb nak breakfast
tapi ellesy…

sejak bila suka mkn carrot ni?

Image
SALAM
ptg semlm nureen dpt msg dr abg nureen kat kg abah & mak nureen kat mekkah tak brapa sihat abah warded kat klinik 1 malaysia kena tambah air - demam mak pulak sakit tekak

nureen mohon kawan2 semua sama2lah kita panjatkan doa dariNYA buat mak & abah nureen moga diberi perlindungan & kesihatan sepanjang menjalankan ibadah haji AMIN
berjuta terima kasih dr nureen sekeluarga buat semua teman2 yg sama2 mendoakan kesejahteraan mak & abah
************************************************************
crita weekend yg x pernah abes.. hehehhe apa yg kami buat sepanjang daddy di sepang menyaksikan Moto GP
ni la dia...

ellesya dok layan crita madagascar sambil mkn carrot
dah 5 ke 6 kali crita madagascar ni dia dok ulang
x boring2.. aik??? sejak bila suka mkn carrot mentah ni?? sebenarnya tgh ari tue masa nureen tgh masak kat dapur ellesya ada mai tgk nureen masak pastu dia nmpk nureen ada potong carrot utk wat sayur campur tetiba dia ckp nak ambik carrot tue bg rabbit mkn tp bila bg rabbit tue, b…

S.H.O.p.P.i.N.G

Image
SALAM
C.U.A.K
nureen nak share crita cuak mlm selasa lepas mmg cuak sbb blog nureen x leh buka


mintak bantuan adik.. emailkan ke google sbb masa tue kpala dah naik biul..
pagi rabu blum dpt apa2 respon dr google nureen try plak click utk access guna lain2 email

untuk click nak access lain2 email ada kat bwh pada can't access ur account tp nureen dh click kot sbb tue ari ni x der..
bila click c2 google ckp nk verify data so minta no handpon untuk email no code verify then bila nureen dpt terus masukkan & blog terus bleh buka fuhhhhhhhhh masa tue rasa lega sgt2 muka yg dr semalam masam abess terus ceria.. tapi yg peliknya nureen dah verify pon yg mcm google mintak tue dh 2 kali buat tp knape jd ya?? mmmmmmmmmmm...............
kembali kpd tajuk kita ari ni ;)
kaum pompuan mmg x leh dipisahkan ngan shopping kan tapi kami x dak lerr shopping apa sgt pon juz sluaq & t-shirt ja utk nureen, bdn makin naik kena la cari sluaq baru yg lama dh ketat.. ;P..  dah lamo benor x beli baju baru asyik beli baju e…