Thursday, October 6, 2011

pergghhh... potluck yg hepening!!!

SALAM

maih lagi crita kami di alam impian
crita potluck tp tang mkn2 x dok pon..
esok kot hehehehe
jom layan gambo bdk2, mak budak & bapak budak
hehehehe....


aerish monyok cikit sbb x bg ellesya peluk kat bahu dia
rimas kot.. hehehhe mummy dia ni la yg suruh elly wat g2..
;p


alololoooo... sedehnya muka aerish.. elly plak mcm tercengang jek..
aed jgk yg slamber.. hehehe


gaya apa tue aerish??



nureen yg angkat aed bg duduk kat dpn tue sambil dhiburkan oleh nyanyian aerish..
lagu apa nureen x tau aerish nyanyikan mama dia jer yg tau.. ;)


aed pon nyanyi jgk ker??


wow makin rancak aerish menyanyi...


peace utk peminat2 semua.. 

  
sweet.. :)
ellesya ubah kedudukan


see aerish mmg khusyuk ngan nyanyian dia..


dan ellesya plak belajar catwalk..
pergghhh... cayalah..


sempat gak candid eb,shah & aed..
tgk la gaya profesionalnyerr kan..
shah tukang bg komen hehehhe... jgn marah..


aerish suka kaco bb delisha..
mana anis??
main ngan papa dia kot..


knape ni?? penat ker??


eh5x... ooooooo ropa2nya tercari2 ada bau smthing yg kureng kat c2


ellesya berbual2 kosong ngan aed
masa ni eb & shah tgk snap gambo romantik diaorg kt blkg tue..


uissshhh... ellesya agaknya berminat jgk ngan tripod eb ni


ellesya minta daddy belikan yerr hehehhe...
nanti mummy dia yg dok pulun ;p


eb & aed
sweet


eb, aed & aerish

ellesya x abes2 lagi
cukup berminat dgn dslr aunty eb ni
shah tlg ajarkan


aerish tak ketinggalan
ellesya memerhati dr belakang


apa lg join la jgk
mmg berminat 2 budak notti ni nk berphotoshoot..


close up.. ada gaya kan ;)


sementara ellesya khusyuk ngan tripot & dslrnya.. nureen & asben cibok berPS kat tepi..


moga ada rezqi kami untuk timang anak lelaki pulak ;)
AMIN


tgk.. x sudah2 lagi..


tgh focus nak ambik gambo mummy & daddy dia.. hehehe
control ayu & ansem la kami 2
;p


tue penuh bergaya kan.. anak sapa??


  nureen & zura @ nafiraa


baru la kakak anis muncul..
kemana td??
muka pon nmpk penat.. main kejor2 kot..


ada 2 teruna yg tersalah masuk ker ni??
hehehe... muka aerish paling lawak..



mama2 yg gojes 


yesss.......... kami lagi...


agak blurr kan.. myb sbb resize kot..
tp suka tgk pic ni.. ;)


ni apa hal??
kami 2 beranak lawan dagu sape paling tajam hahahhaa
eb plak ditengah2


turn aed plak
eb ckp aed mmg dr dulu lg sgt2 berminat ngan camera x mcm aerish 


happy family... kami akhirnya dpt jgk bergambo beramai2

mana nyerr potluck kami?? hehehhe asyik gambo bergedix jer kan..
nantikan esok yerr ;)

*hari ni nureen myb half day @ pon full day :)
antor mak & abah nak naik flight kat airport penang untuk menunaikan haji d MEKKAH..
moga mak & abah selamat pergi & pulang



18 comments:

Bui Junaidi said...

minta mak dan abah doakan semoga nureen dpt baby boy pulak lepas ni..hehe

kasihredha said...

aerish beriya nyanyi...elly cool je:)

eima said...

shooting kat taman mana ni

MamaEma said...

wah, seronoknya...nampak kegembiran masing2x...

el said...

eh mn pic aku..bkn aku ada sekali ke..hahahaha...last pic tu ellysha kenapa..cam x ok jek tuh

bobiedanbad said...

Seronoknya dpt spent time with family and friends.

bobiedanbad said...

Seronoknya dpt spent time with family and friends.

bobiedanbad said...

Seronoknya dpt spent time with family and friends.

Anum said...

ewah2
seronoknya mak dan anak nie
hehhehhe

Nens Collection said...

mmg seronok la...kumpul ramai2 yg buat lagi meriahkan..best2!

dinor's family said...

mmg happening la...semoga mak ayah nureen selamat pegi n blk haji.....

eB ezrin said...

smoga slamat pergi & kembali buat parents nureen....
aed dh besa dgr aerish nyanyi... aed cam babah dier malu nk show kt org.. aed suker menari ;p
shah x pandai angle lagi sbb tuh shah tgk.. dier blajar slow :)
bestkan?

Myra Jay said...

Memula Aed macam masam, lepas tu dapat join sekali terus tersenyum :)

|| NaFiRaa || said...

sonokkk.. sonokkk.. sonokkkk... ade rezeki kita lepak2 cam tuh lagi ek.. sonok sgt tengok gambar2 kat blog nureen n eB.. sume cantek2..

Fieza79 said...

wawahh..depa melepak sesama blogger..best nya bila kejadian ni nureen....zura pun ada..

LYAfrina said...

tgk aerish tu kemain g gaya..hehe... sma mcm asya suka sgt mnyanyi... nureen,,manatau kot2 dpt berkat bb boy pasni.. dh ambik berkat dgn aed tu..

best tgk korang seme... hrp2 1 day.. ada pluang nk jumpa

Aleyn said...

Earish nyanyi bersungguh....mesti suara comel jer kan

Niena Pengembara Ilahi said...

moga kesihatan dia baik2 di sana :D

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011