buah pelam ke buah mangga????

SALAM

lepas kami balik dari KL ari tue
isnin tue kami cuti
so nureen ajak la 2 org tersayang kait buah pelam @ mangga ni
nak peram sbb ellesya suka mkn yg manis
klau dia tgk warna x kuning mmg  dia x kan sentuh la buah ni


buah bleh thn byknya


wah.. dah berbaju tidoq si anak dara ni
masa ni jam lebih kurang pkl 6.15 ptg
galah yg kami guna tue sebenornya batang yg org guna untuk cat dinding umah
ok x 2 in1 kan.. hehehhe



gigih ellesya mengait


wah... dpt kerr??


hehehhe.. sampai tertonggek2..


tak lepas peluang


gaya apa ni daddy.. kahkahkahhhh...
daddy tgh dok duduk ellesya sambil jolok buah
umah kayu ni umah arwah tok asben
umah kami sblh blkg umah kayu ni ;)


yeeahhhh... dpt
dan seminggu selepas ituewww.....
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

asyikkkkk..... dah masak & manis sgt..
balun la soang2 sambil layan TV
biskut raya kat sblh tue.. adik nureen ntah dpt dr mana x plak dia khabokan


layannn kan.. & dah abes pon buah yg kami peram tue ;)
sape nk mkn meh la umah nureen
jgn lupa bwk kuah rojak skali

jom click3x kat banner ni




sheardour collection

lupa nk maintion kt n3 semlm
ni nureen tolong promote untuk kakak nureen
sape2 berminat bleh terjah pd banner ni @ cari my sis kat FB d shera samsudin
;)

Comments

kasihredha said…
kecur airr liur..pagi2 dah tengok buah mangga/pelam/pauh :)

wahhh elly...syoknya makan sambil tgok tv
fazrulnoor said…
oiiiiii...sedapnyerrr..nakkkkk
Myra Jay said…
Sedapnyerrr..
Bila la nak terjah rumah Nureen p makan buah pelam :-)
LYAfrina said…
sedapnerrr...
lya pon ska mkn pelam...
org sini pgil pelam...
mamalieyna said…
aduuuh terus ngidam nak makan..hee~

sedapnye...^_^
ktorg panggil ni mempelam..

kecur liur tgk...sedapnye.. ^_^
Ya ALya said…
kalau hubby ya memang hantu pelam ni,suka sangat2,kalu ya kureng sikit la,yg dah masak suka la...pelam depan umah ke?
Anum said…
perggggggggg
sedapnya
nak skit
Huda said…
sedapnye :) nyum3..
el said…
weii bak mai lah sikit kt aku sedapnya cicah ngan sambal kicap tuh...

aaaaa umah kayu kecik tu aku kenal...besa npk..so umah hang kt mn..dpn kiri kanan belakang
Kakzakie said…
Tak kisahlah nureen pelam ke mangga. Apa yg pasti kakak amat menggemari buah yg satu ini. Tengok Ellisya makan kakak yg terliur hihi...
Nens Collection said…
aduss sedapnye..meleleh air liur...nyum..nyum..
|| NaFiRaa || said…
wahhhh.. layan~ boleh dibayangkan camner sedapnye mangga tuh.. kalo lah umah nureen dekat.. zura dah gi dah bersama2 kuah rojak..muehehehehe
sedapnyaaa.pandai dier kait buah..baik2 jatuh atas kepala
MamaEma said…
yg masam buat makan dengan kicap..pergh, kecur air liur
bobiedanbad said…
suka makan kerabu mangga :)
Salina@IbuAqil said…
nureen..... nakk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fara said…
nk dtg umah nureen..nk amik mangga yg si kenit mkn tu..terasa2 kat tekak nie...
wantie said…
mak ai, sedapnya mangga. kalau kak t panggil pelam. Sebab leh tambah jadi "Mempelam" Tapi kalau mangga tak kan nak panggil "Memangga" kot hikssss. ( gurau ja)
dinor's family said…
kami suaga suka mkn buah asam ni..t bleh imah cikit,imah suka buat kuah rojak tau...
Bui Junaidi said…
adeh..adeh..terliurrrrr
~iz~ said…
sedap mangga tu...iz dh tengok baju2 kt blog tu..boleh tahan cantik...kakak nureen ada buka butik ker....?

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017