Friday, October 7, 2011

kami akan datang lagi shah alam....

SALAM

hari ni last day keja & last day gak utk n3 potluck kami d alam impian
seminggu nureen bercerita pasal potluck jekk.. jgn bosan yerr
ada yg bertanya bila potluck ni
pastu,  amboiii sampai ke sana nureen berpotluck yerr...
hehheh ;P

ok, potluck ni berlangsung pada hari sabtu 01 oct 2011
mcm mana nureen bleh sampai ke sana??
mmg niat dhati nk kesana b4 ni
kebetulan plak masa raya ari tue x sempat jumpe sedara sebelah asben
so nureen wat la 1 cdgan bernas kat asben
g beraya ke kl walaupon syawal dh pon abes..
sambil tue bleh la jumpe rakan blogger

mulanya asben 50-50 nk pegi
tp nureen mmg dah rasa ianya 100% akan jadi tp diam je smpi la hari rabu mlm baru la tanya asben
so asben bg green light je terus rojer eb...so terjadilah potlucknyerrr...



sambungan ellesya, aerish & anis main kites
 tq eb send pic ni.. sweet jekk
sama2 kites ellesya & aerish terbang
yg lawaknya gaya nureen & shah yg tlg naikkan kites tue hehheh ;p
anis plak mcm eb ckp cheerleader.. ada gaya tue..


seisi main2 kites dh tamat.. berehat bersama kitkat kejap hehhe ;p
ala blurrr plak gambo family zura ni
penat kot... kami relax2 kejap lepas penat sepetang bermain2 d alam impian

dan daddy plak berPS ngan ellesya
jom layanzz.....




sempat lagi kan
berclimbing jap


beraninyaa....


wat mcm kayuh beskat plak
last pic nureen snap ptg tue
yg bwh2 ni semua dr eb


hehehe... ada 2 kpg ja gambo berpotluck
ellesya & anis dgn sopannya menjamu selera atas bentangan tikar yg zura bawak
gambo makanan x der plak hehehe
zura bawak goreng pisang & kropok lekor
eb plak bawak cake oren yg nureen buat tue hehhehe
nureen bawak perut jekk... ;p



dan daddy yg kepenatan sambil menjamah kropok lekor


tq eb.. suka pic kami 2 ni..
bersinar2 bercahaya  mcm couple jek..
& nureen plak nmpk mcm terover senyum pon ada hehehhe

lps berpotluck zura @ nafira terus balik
diaorg duduk dekat c2 jgk syeksen 17 shah alam x silap
sori yer zura klau nureen tersilap

dan kami kembali ke umah eb
sbbnyerrr tgh hari tu baru lunch
nasi himpit sama lodeh & kuah kacang belum mkn
fvret tue.. lugi la klau x mkn kan...
ellesya mulanya nureen nk bg mandi kat umah jek tp eb ckp better  mandi siap2 
sbb blk dr padang kan nanti gatal2 plak
yg bestnya.. ellesya mandi skali ngan aerish
nureen tlg sabunkan.. ;)
dan nureen ambil port semula jd mummyrazzi mlm tue


pas kami mkn layan budak2 ni main jap
mulanya aed tgk ja dr jauh
tergugat terus g join


sekadar memerhati dr luar


akhirnya aed msk jgk.. hehehe
sori yerr eb & shah.. nureen bior jek budak2 main dlm katil bb tue
eb, masa ni la aerish dok main2 ngan cekak dia tue ;)


sepakat tol 2 gegerl notti ni..


soang tertonggeng soang terlentang soang lagi mcm bodyguard jekk..


sweet tol gambo dari eb ni.. tq
mana 1 elly mana 1 aerish punya hehehe....


sempat lagi main kejar2 terakhir kalinya utk hari tue..


ok daaaa.... kami dah nak blk
ellesya lambai aerish dr atas bumbung...
ada jodoh kita jumpe lagi yerr
sng2 balik ipoh turun la penang.. ;)
tq eb untuk lontong @ lodeh yg sedap tue.. bleh la bg recipi kat nureen nanti ;p

ahadnya b4 blk png kami singgah bangi..
jumpe BFF nureen yg nureen crita kat n3 lps
Al-Fatihah buat arwah ayah BFF nureen 
AMIN

tp x der plak kami bergambo
g tgk umah baru dia kat Bandar seri Putra
dah 2thn BFF nureen dok c2 baru hari tue kami sempat terjah.. cantik umah dia..
lepas tue terus balik penang
dan dlm perjalanan.......................


ellesya mcm bosan jekk
so layan la game kat anset daddy sambil minum susu
nureen mmg akan bwk comforter dlm keta sng ellesya nk lepak2 kat blkg


 khusyuk tol layan game..
&
kami jugak dapat hadiah dari eb



yg kasut minnie mouse pink ni sempena besday ellesya bln 27/8 lepas
dan couple bear yg tgh2 tue sempena anniversary nureen bln 5 lps
tq eb, tq so much.. suka sgt..


ada yg nk berpotluck??
jgn segan2 ajak la nureen yerr.. heheh x malu tol..
insyaALLAH klau x der aral nureen akan join.. ;)



17 comments:

Kakzakie said...

Kakak suka lihat ragam anak-anak buat kita senyum sendiri. Lincah budak-budak nie... tak tahu penat kan..

Ya ALya said...

happy family.......penang kt mana nureen...?insyaallah bulan 11 ni lya ke penang,kenduri cousin,meh dtg kenduri.....

el said...

Ya Alya: xmo jemput aii sekali ke ahaks (menyebok)

simple potluk more to kids enjoy npk...so hang x stay umah eb je la ritu eh...nape x overnite..leh gosip2 ngan eb...:)

Nens Collection said...

mmg x puas tgk gambar deorg main..seronoknye..mest penat habes deorg ni..hehe

eima said...

wahhh besh tul dpt jalan2 gitu kan....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sgt meriah..
suka tgk gelagat budak2 nih..
kamceng betul..^_^

Bui Junaidi said...

mmg seronok bila bergumbira bersama family kan...org yg baca pun senyum2 ni..hehe

|| NaFiRaa || said...

suka jugak tgk gambar nureen n hubby nureen tuh.. sweet jek..

isk3~ sampai 3 orang skali masuk lam bbcot tuh.. nasib tak roboh bbcot tu yang~ enjoy jek nampak mereka 3 orang main..

hehehehe.. nureen.. zura duk seksyen 19.. seksyen 17 tu pon dekat jugak ngan umah zura.. kira berjiran jugak laaa.. hihihi

Anum said...

suka tengok gelagat si kecik nie
happy selalu

eB ezrin said...

el, bergossip?......... ha ha ha... abek kami gi pusing SA... heaven ;p
nureen... aerish mlm tuh dok nanges carik cekak dier.. geram eB... tertonggek2 la kami carik...shah dh geram trus msk bilik... pasgi tuh eB carik lagi sbb bgn jerk aerish musti smbg mengader.. adeh.... alhamdulillah jumper... kalo x.. eB gi bli lagi la... geram ngan aerish... yg bestnyer si aed yg simpan.. aed tuh mmg betol2 ikot prangai eB.. pandai sepah, pandai simpan.. kunci kete plg suker dier simpan... huwaaaaaaaaaaaaaa... dlm dobi la tuh... eB sronok ari tuh... lg sronok sbb nureen & zura x segan makan kat umah eB.. sronok tau biler tetamu suker mskn kiter.. hevan ;p

Niena Pengembara Ilahi said...

nina suka tgk ragam bebudak.. kalau balik umah kakak sibuk dok melayan anak sedara, tpi nina xde anak buah pmpuan yg besar, yg ada skang ni sorg baru umo setaun, kakak yg sorang lgi tu suma anaknya hero2..yg baru brsalin smlm pn baby boy jugak...tpi dia tetap comel :D

Myra Jay said...

Nanti myra pun nak join pot luck gak, tapi anak takdak, anak menakan adalah :)

dinor's family said...

mmg bebaloi dtg jauh2 kn....

Salina@IbuAqil said...

Nak joinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!! Waawawawawwaaaaaaaaa

kasihredha said...

akak pun suka tengok gambar nureen dan hubby tu...sweet je

wantie said...

mcm mcm ragam budak budak tu noh...

gambar kasut tu yang best, sebab kak T suka benor ngan kasut budak pompuan.comey tul.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epinyer nureen. =)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011