Tuesday, October 11, 2011

xtvt sebelum & selepas anto mak & abah

SALAM

crita sebelum & selepas kami anto mak & abah menunaikan haji
bila berkumpul ramei2 gini sronok kan 

xtvt sebelum @ malam hari

masa ni mak & abah dah tidoq
nureen dok menunggu bila la ellesya ni nak tdoq
dh pening dah dok menunggu
asyik nk main ja walaupon mata dh lali


ellesya mmg rapat ngan daniel
dia lebih suka berkwn ngan daniel berbanding adrian
sbbnyerr adrian ni suka cubit pipi ellesya bila mai time geram dia
pastu ellesya pon mula la wat muka marah
klau daniel lain, lgpon daniel dh 6thn


layan adrian main guitar plak kerr??
kaki sapa la yg sesat tue
hahaha.. kaki kakak nureen la tue
mainan kat blkg tue abes bersepah depa 3 ni main


ellesya tolong adrian kuaqkan guitar dr sarongnya


ellesya dh mula berPS
semua gambo dia snap mlm tue



dkt pkl 12 lebih baru semua org tdoq
dah la nk bgn awal esoknya hmmm...

xtvt selepas anto mak & abah

dlm pkl 11 lebih kami dari kompleks tabung haji ke queensbay
kak nureen tue nk cr baju utk anak2 dia
so terjah la kejap
dah dkt lunch time kan
tp x lunch kat c2 pon
lunch kat umah beli lauk jek nasi mak dah masak awal pg tu..


sesampainya kami d qbay


siap bergandingan tangan lagik..


nureen & adik ketinggalan dibelakang


ahhahaa... cobaan x menjadi
ayoooo dlm toilet pon nk ambik gambo ka??? hahahhaa
pas 2 kami terjah......


my sis (mak teh) nak beli cream kuku katanya



cream ni pon dia sambar skali
sbb nak bagi cukup rm150 dpt jd ahli free
sbb x lama lg katanya nk ada jualan utk ahli, beli 1 free 1
so secara automatiknya si peneman pon dpt jgk la... ehhehee ;p


ni utk si peneman
hehhehe nureen la yg dpt 2 benda ni
1 utk kulit 1 lg utk kuku x mau bg kering bhgn tepi kuku tue
yg utk kuku tu adik beli 2, dia mmg dok cr katanya kwn dia pakai ok
tp nureen x pakai2 lagi pon
x sempat & malas pon ada hehehhe


sementara tunggu adik dok bayo
sempat la try ni
dah lama x pakai sbb yg dok ada tu dh xpired
suka bau strawberrynya...

dan budak2..................


mana lagi klau bkn kat cini







sebelum blk sempat la blanja 3 bdk notti ni mkn ice cream baskin robin
beli yg junior jerr.. 1 baru rm5.85
ok la kan.. badak2 bkn mkn abes pon..


lately ni sgt2 bz, nureen sempat berbw blog kwn2 2 3 org jerr.. yg lain klau sempat nureen terjah mlm.. sorry yerr kwn2.. tq sudi terjah blog nureen walaupon nureen lambat berkunjung balas :)

jom click2 kat banner ni ;)


sheardour collection


16 comments:

LYAfrina said...

lya suka eyeliner bodyshop..pakai sjak thn 2006 lg....

**she ardour collection tu butik kaka nureen erk??

Bui Junaidi said...

hensem budak yg pakai baju putih tu..hihihi

eB ezrin said...

ooh tu boutique kakak nureen eh? :)
ps: elly comel shopin pakai bj krg :)

Salina@IbuAqil said...

Nureen adk bradk mst tinggi orgnya kan?! ;)))))) ayu je berbaju kurung.. ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Yup..budak berbaju putih tu sgt ensem.. ^_^

Anum said...

comelnya si kecik nie pakai baju kurung

Ya ALya said...

bestnyer tgk ellesya pakai baju kurung,kalau sara tak nk langsung....

el said...

a'ah budak boy baju putih tu ensem..tu anak kakak ko yg pki baju oren tu ke?
smoga mak abah hang selamat pergi dan balik

|| NaFiRaa || said...

sempat lagi shopping tu~ muehehehe..

comel sgt elly pakai baju kurung.. ayu jek~

Fieza79 said...

hehee sempat menyoping lg ye..mcm plk tu beli...

model tudung tu kakak nureen ke...dia kan..?

Nens Collection said...

body shopp??..sy suka..hehe..biasa dh perempuan..nk boleh ke smpai tempat dituju..bape kali drop carik barang..hehe

kasihredha said...

kalau tak salah model ni kakak nureen kan :)

bobiedanbad said...

comelnya budak2 tu...elly sangat sweet.

wantie said...

wah.. sopin kat BS. memang best kan product dia. Almond body butter I like...

dhiera said...

nak jugak baskin robbin~

Myra Jay said...

Dah lama tak beli barang bodyshop ni, dulu selalu beli perfume dia..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011