rasanya dah lama x singgah cini

SALAM

salam jumaat yg mulia...

bila tiba hari jumaat
mula la mood bertukar sbbnyerr last day kejaesok dah coootiii.....

crita weekend kami lagi
nureen mmg klau kuaq ja dr umah
kemana saja kami pegi sure akan snap gak sekeping 2 gambaq

jom tgk


mula2 wajib singgah cini


pastu wajib beli iceream ni
mmm masa ni kami dh dpt port lepak
kat mana tue?
mmg lamaaaaaaaaaaa sgt nureen x singgah cini
rasanya dh 3 4 bulan


sementara tgu daddy order
layan elly with manggo icecream
uikkk... tersexy la plak..

asyikkkkkkkkk............
sapa bleh teka kami kat mana??
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
****
*
*
*
****
*

nyum3x... 1st time mkn, b4 ni rasanya x dak
icecream yogurt rm6 tambah topping kat bwh topping oreo jd rm8
mmg sedap
ellesya suka.. mkn smpi licin



mula la aksi suap menyuap
mula2 suap daddy pastu suap mummy..
tp mula2 skali ellesya dah suap diri sndri.. ;)


digilai mmg fvret.. hehehhe
mmg nureen akan cari ni klau ke coffee bean
ice blended caramel with coffee..


bila masing2 bz
ellesya bz mkn icecream, daddy bz layan phone dr kwn dia & nureen plak bz nk snap gambo hehehhee....




jom clik3x kat banner ni ;)


sheardour collection
@ di FB shera samsudin


Comments

eB ezrin said…
singgah dgn senyuman :)
Kakzakie said…
Makan di tuti-furiti ke... Jauh nun di utara sana manalah kakak tahu Nureen.
Anum said…
santai je family nureen kan
suka la
mama tisya said…
tk pernh try eskrem kt coffee bean..slalu bli ice blended je
Myra Jay said…
Tak pernah terjah lagi Coffee bean tu.. :)

Kiranya Nureen selalu la ke tempat ni ek?? :) Dah 3-4 bulan tak p, ingatkan 3-4 tahnu..hehee
Salina@IbuAqil said…
nureen, elly sama cam aqil suka bebenor naik menan tu.. skrg si aqil dah pandai nanes kalo x dpt naik menatang tu uishhh tensen teman.. ;) selamat berhujung mggu nureen.. :D
Huda said…
yummy eskem tu :)
Nens Collection said…
suka air yg nureen order tu..asal ice blended mest layan habes!
bobiedanbad said…
suka tengok gelagat elly yg cute
Amy Syaquena said…
wah betapa kusyuk dan tawaduknya dia layan ais krim ye...
~iz~ said…
sedapnya tengok ice blanded tu...:)
sedapnye tgk elly mkn eskrim.. ^_^
kasihredha said…
rambut elly makin panjang..
cium elly sikit...muahhh
|| NaFiRaa || said…
sonok dapat habeskan masa yg berkualiti dgn famili.. walaupon hanya lepak2 makan eskrim kan~
QUEENPINK said…
aiskrim baskin robbins...huhu..bt queenpink terliur je..
sedapnya layan ice krim.mmg malysia pns kan yang?huhu

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017