Friday, October 14, 2011

rasanya dah lama x singgah cini

SALAM

salam jumaat yg mulia...

bila tiba hari jumaat
mula la mood bertukar sbbnyerr last day kejaesok dah coootiii.....

crita weekend kami lagi
nureen mmg klau kuaq ja dr umah
kemana saja kami pegi sure akan snap gak sekeping 2 gambaq

jom tgk


mula2 wajib singgah cini


pastu wajib beli iceream ni
mmm masa ni kami dh dpt port lepak
kat mana tue?
mmg lamaaaaaaaaaaa sgt nureen x singgah cini
rasanya dh 3 4 bulan


sementara tgu daddy order
layan elly with manggo icecream
uikkk... tersexy la plak..

asyikkkkkkkkk............
sapa bleh teka kami kat mana??
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
****
*
*
*
****
*

nyum3x... 1st time mkn, b4 ni rasanya x dak
icecream yogurt rm6 tambah topping kat bwh topping oreo jd rm8
mmg sedap
ellesya suka.. mkn smpi licin



mula la aksi suap menyuap
mula2 suap daddy pastu suap mummy..
tp mula2 skali ellesya dah suap diri sndri.. ;)


digilai mmg fvret.. hehehhe
mmg nureen akan cari ni klau ke coffee bean
ice blended caramel with coffee..


bila masing2 bz
ellesya bz mkn icecream, daddy bz layan phone dr kwn dia & nureen plak bz nk snap gambo hehehhee....




jom clik3x kat banner ni ;)


sheardour collection
@ di FB shera samsudin


16 comments:

eB ezrin said...

singgah dgn senyuman :)

Kakzakie said...

Makan di tuti-furiti ke... Jauh nun di utara sana manalah kakak tahu Nureen.

Anum said...

santai je family nureen kan
suka la

mama tisya said...

tk pernh try eskrem kt coffee bean..slalu bli ice blended je

Myra Jay said...

Tak pernah terjah lagi Coffee bean tu.. :)

Kiranya Nureen selalu la ke tempat ni ek?? :) Dah 3-4 bulan tak p, ingatkan 3-4 tahnu..hehee

Salina@IbuAqil said...

nureen, elly sama cam aqil suka bebenor naik menan tu.. skrg si aqil dah pandai nanes kalo x dpt naik menatang tu uishhh tensen teman.. ;) selamat berhujung mggu nureen.. :D

Huda said...

yummy eskem tu :)

Nens Collection said...

suka air yg nureen order tu..asal ice blended mest layan habes!

bobiedanbad said...

suka tengok gelagat elly yg cute

Amy Syaquena said...

wah betapa kusyuk dan tawaduknya dia layan ais krim ye...

~iz~ said...

sedapnya tengok ice blanded tu...:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye tgk elly mkn eskrim.. ^_^

kasihredha said...

rambut elly makin panjang..
cium elly sikit...muahhh

|| NaFiRaa || said...

sonok dapat habeskan masa yg berkualiti dgn famili.. walaupon hanya lepak2 makan eskrim kan~

QUEENPINK said...

aiskrim baskin robbins...huhu..bt queenpink terliur je..

wan nurul hezrina said...

sedapnya layan ice krim.mmg malysia pns kan yang?huhu

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011