Friday, October 21, 2011

GSC, TGV ke PAVILION

SALAM

wayang..
sape suka tgk wayang
nureen b4 kawin mmg kerap sgt2 tgk wayang
tp skrg bila ada ellesya kami kena pilih wayang yg ada crita cartoon ja
klau x sure ellesya dok main naik turun tangga
mmmm...

jom layan kami yg tak jadi tgk wayang bln lepas
sbbnya x dak crita cartoon..


ellesya ajak naik lif
kami nak jln2 dlu tp ellesya dh x sabar

dalam lif ellesya diam 1000 bahasa bila ramei org dlm tue..

bila tgk tiket x dak wajib jugak beli ni
p.o.p.c.o.r.n
faveret ellesya...




ellesya tgk je org lain msk tp dia???

mengamok la bila kami ajak g tmpt lain...

Ellesya : ellesya nk tgk wayang!!!!!!!!!!!!!

jln soang2 konon2nya merajuk la..

bila pujuk beli kropok cheezel tue terus ok..


tetap mengharap nk msk tgk wayang.. ;)

 akhirnya berjaya ikut kami..

aik.. soang2 diujung sana??
kami ajak turun bwh tp ellesya nk jgk duduk kat tepi pintu kedai buku MPH ni

pintu tue berkunci.. konon2nya kuat la tue bleh tolak pintu tue hehehe...


jom click3x banner ni..


@ d FB shera samsudin


16 comments:

mama tisya said...

bw la die tgk citer real steel..best jugak utk bdk2

kasihredha said...

kelakar tgok wajah elly waktu dlm lif tu :)

eB ezrin said...

wahhh bwestnyer... leh ker eB bwk aerish tgk wyg eh? eee risau dier jerit dlm tuh. hu3

Anum said...

comelnya wajah si kecik nie sis

Nens Collection said...

kene selalu mengharap ade citer kartoon la kalo pergi..hehe..kalo x majuk ag...huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..merajukke tu jln seorg2..
berani dia.. ;)

el said...

aku pun ms kapel dulu n xde anak lg..kerap nau g tgk wayang ada movie baru yg best sure pi tgk :)

ellysha dah jd kaki tgk wayang nok hehehe

Aleyn said...

Lama x gi wayang bawak anak2....sekarang tak der citer kartun kan...ader ker?

dinor's family said...

mmg best bwk anak2 g tgk wayang...imah fist time lu bwk tiga2 skali tgk wayang mmg kecoh dgn ijat time tu baru 2thn main naik turun tangga hu....

bobiedanbad said...

comelnya tengok Elly merajuk, hehehe Elly maintain cute.

|| NaFiRaa || said...

olololo.. majuk sebab x dapat tgk wayang yer.. ciannyer..

LYAfrina said...

hehe,,,elly lps perasaan tu duk kt tepi kdai buku tu...

fieda said...

ololo..comeynyer dia ngajuk kt tepi kdai buku tu..

wantie said...

heheh.. ingat lagi masa gi nonton gambo ngan sil. gi beli kopok. pas tu dok tayang kat pintu masuk. last kopok tak leh wak masuk. waaaa

Salina@IbuAqil said...

Hi3!!! Lama dh x bwk aqil tgk wayang.. ;)

wan nurul hezrina said...

nurul teringinnya nak tgk wayang ngan anak2..tapi sofia plak mana nak letak?n merah mcm tak geti dok dian jer dalam wayang..huhu tp mmg teringin nak g=(

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011