Wednesday, October 19, 2011

s.e.m.a.l.a.m

SALAM

semalam nureen MC
sbb terpijak paku daaaa.... huhuu waawaaa...

masa dah nk g opis la sempat g buang sampah dlu
slalu asben yg buang tp pg tue rajin plak g buangkan
pastu x perasan ada kayu kat c2
adusss terus terpijak
seb baik x dalam
baru kena kat mata paku tue terus angkat sbb sakit
berdarah...
antaq ellesya ke umah pengasuh sbb ellesya lena lagi & terus g klinik
kena cucuk di lengan...
doc bg MC so msk opis jap ambik data yg nk kena update utk bos
pastu terus balik umah & ambil ellesya



ni kaki ellesya ya.. jgn tertipu..
bila dia tgk nureen tampal2 plaster ni dia pon sakit kaki katanya kena pasir hahahhaa....


ohhh tapak kaki ku...
dah kena lekat.. ada myk gamat nureen sapu tue pasal lekatkan plaster
tp asben suruh buka ja..

bila d umah sambil wat keja opis mmg x jd
asyik kena kaco ja dek ellesya
ngan lappy ni smpi 5kali hang
geram tol...

petangnya.. 


nureen grg k.teaw, hasil dari recipi eb
tp belum cukup garang la eb...
nureen ada tambah cabai kering cikit... hehhee...
b4 ni klau nureen grg warna pucat & lembik jek
tapi kali ni hampir berjaya & insyaALLAH nureen ada coba lg..

nak selit jgk crita mlm ahad lepas
kami g lepak2 kat tepi queensbay pekena.....


kerang bakar


sotong grg tepung


dan satey...


dan ellesya.......... nyenyak tdoq hehehe...


peace yall... InsyaALLAH mummy ellesya akan sembuh walaupon agak capek..
:)

jom click2 banner ni


@ d FB shera samsudin


12 comments:

Kakzakie said...

Mula nampak gamabr kaki kena plaster dah tahu itu kaki Elly. Montok semacam gebus lagi kan.

Nasib tak dalam kena paku tu Nureen.

Nens Collection said...

bahaya kalo paku tu berkarat..naseb cepat2 pergi klinik..
semoga cepat sembuh!

Myra Jay said...

Ala siannya kena paku..
Pasni kena lebih hati2 tau :)

Mujuq kena sikit tak dalam, apapun tetap bahaya tu..

LYAfrina said...

adoiii.. sib baik x parah mana kena paku tu.. btw..cumill la palster tu.. ehehe...

lya mmg x reti buat k.tiew..cnfirm hncuss

el said...

smpi kena cucuk tu eh..sian hang..
comel je plaster tu...a'ah td tgk kaki pic 1st tu cam eh eh ni kaki cumel ni sape punya sah2 ellysya hahahaha

eB ezrin said...

tc yer
mkn ubat x?

Anum said...

sedapnya kerang bakar
last pict cute

wan nurul hezrina said...

bahayanya kena paku...adoi mesti sakit..besarke pakutuh?lawa plaster dah tampal rasa cm takmau bukak=)btw menu2 kat atas berjaya membuat airliuqku meleleh!

|| NaFiRaa || said...

adess... rasa cam kaki zura lak yang sakit.. bahaya jugak kalo kena paku nih.. lagi2 paku yg berkarat..

moga cepat sembuh yer nureen..

Salina@IbuAqil said...

Alahai cian dia.. TC nureen jgn liat mkn obat ye ;)

dinor's family said...

cepat sembuh ye...bahaya klu tpijak paku ..tp dah cucuk nnt cepat baik tu....take care..

bobiedanbad said...

take care nureen semoga cpt sembuh.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011