No Body But U

SALAM

2nd weekend kami d hari ahad lepas
seharian kami abeskan masa di umah
dan tgh ari 2 daddy buatkan sup ayam

b4 tue masa breakfast 
nureen soang2 jek dok layan 
ellesya & daddy x bgn tdoq lagi
apa yg nureen mkn breakfast tue...



pau kaya & ayam.. nureen kukus
SIL nureen yg dok kat johor bawak masa nak antar abah & mak mengerjakan haji 2 minggu lepas, sedap mkn masa panas lembut sgt


crita pasal SIL, skrg sil nureen x brapa sihat
warded kat hospital JB - tekanan darah rendah & ada jangkitan kuman pd buah pinggang

terkini yg nureen tau dr abang, Alhamdulillah sil nureen makin pulih
nureen doakan moga beliau cepat sembuh.. Amin..


dan segelas susu HL
mmg kenyang nureen pagi tue walaupon breakfast soang2
;p



nureen wat cake ni ngan ellesya
tapi bkn buat hari ahad, kami buat hari sabtu ptg sementara tunggu daddy p wat keja


mmmm... naik kembung2 kat tgh plak ..
sbb apa ya??
tp nureen x bakar api atas bawah serentak
nureen lebih suka bakar bawah smpi masak dulu baru bakar atas


dan bila dah siap
inilah hasilnya...


malamnya....
baru nk story pasal tajuk n3 ari ni

familiar kan ngan lagu ni



sbbnya... kami terjah tesco mlm tue
nak cari sabun mandi & syampoo ellesya yg dah abes kat umah pengasuh..
dan ellesya tertarik & terpanggil disini



kat TV tue ada lagu tu...



sampai abes ellesya dok layan
terkumat kumit mulut dia dok ikut lagu tue
rasanya ramei anak2 yg sebaya ellesya suka lagu ni kan..

pastu baru kami terjah bahagian mandian



slalu nureen akan belikan brand ni
tapi ellesya tak mau so dia pilih sendiri



pilihan ellesya yg ni
dia ambik yg botol purple
utk body & syampoo skali
nureen pon suka bau carrie junior ni..
;)

*masa nureen nk berBW ke blog kwn2 semakin terhad dengan kerja yg makin bertimbun.. rindunya nk berBW.. n3 ni pon nureen autopublish, wat draft ni mlm harinya sambil2 siapkan keja opis...


jom click3x  banner ni


sheardour collection
@ d FB shera samsudin



Comments

Nens Collection said…
lagu tu mmg layan..haha..sy pon tergedik2 kalo dengar..hehe..kek tu cantik..kek marble ek?
LYAfrina said…
hehe..pndai nureen wk kek,, dlm diam ni... sme cam asya..klo dgnr lgu nobody..confirm ikut nyanyi & joget skali...
Salina@IbuAqil said…
Sedapnya kek!!! Nk cikit! ;)
|| NaFiRaa || said…
anis pon suka sgt lagu tuh.. hari2 suh papa dia bukak dalam hp..

sedapnye kek.. rajin nye nurin masak2 kek kan~ zura x bape nak reti buat2 kek n biskut.. hehehehe
dinor's family said…
sedapnya...dah lama xbuat kek..
dinor's family said…
sedapnya...dah lama xbuat kek..
bobiedanbad said…
mesti comel kalau Elly menari sambil dengar lagu tu...
Sekamar Rindu said…
pau kaya dan ayam tu sedapppp..:))
Nurgreen said…
rajin ang buat kek no....aku plg xleh blah buat kek....hhehehe
Hanie said…
haha...elle pon minat kpop jgk...
el said…
wei rajin hang buat kek...cantek kek tu..leh la pasni bukak kedai kek..hehehe

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017