Thursday, October 20, 2011

LAPTOP @ lappy

SALAM

ari ni nureen x brapa ok kpala pening2 aja
semlm bersengkang mata siapkan report yg nk kena compile 1 pulau ni 
pulau pinang la.. huhuu...

LAPTOP @ lappy
gambar ni nureen ambik dah lama
baru berkesempatan nak n3kan
jom layan bila si anak dara bersama lappy mummynya... :)



konon2 mcm tgh update blog la tue..


katanya dia tgh buat keja..


ni blog gie
kebetulan nureen tgh dok berBW masa weekend



ni plak blog sndri...
slamat berblog.. ;)


Jom click3x banner ni 


sheardour collection
@ d FB shera samsudin



15 comments:

wan nurul hezrina said...

waaah pandai anak dara awak berbelog..mana tk tumpahnya kuah..ye idak??btw tq sudi bg link tuh nnt mummy try terjah umah dier=)selamat berblog=)

mamalieyna said...

arif pun sesekali numpang tengok blog mamanye n kwn2 mamanye jgk..^_^.. anak2 dh advance skrg..

eB ezrin said...

kiter kena ajar drg camner nk click blog kiter kan? sbb tkt x smpt :)

el said...

hang asik x sihat ke..ada ape2 ke..apa2 pun kalo xsihat mkn ubat..n rest cukup2 taw...ok take care

dinor's family said...

rajin2 mkn ubat ,takut melarat lak...anak2 ibu pun suma dah suka negok bla ibu bblog ni.....tambah2 lg klu ada cecite diaorang he....rajin elly ngadap lappy weeked ye....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sama cam alya,
mommie nk apdet blog pun pyh.. huhuhu

Anum said...

pandai ke budak kecik nie guna laptop
comel je dia

Nens Collection said...

kalo dpt kt ammar..die pijak2 laptop tu..huhuhu..mmg xleh bukak depan die..abes hancuss

|| NaFiRaa || said...

pandai dah anak dara nureen bukak blog.. anis slalunye layan upin ipin kat laptop..

LYAfrina said...

hehe.. sama gak mcm asya..bila time buka blog dia suka tgk.. sbb ada gmbar.. blog nureen pon lya pnah tunjuk... bla ada pic elly..dia kata.. kwn school dia.

bobiedanbad said...

cutenya Elly busy update blog ke Elly?

Myra Jay said...

Wahh nampknya sekarang minat berblog turun ke anak dah.. :)

Ellysya, nanti besar boleh sambung legasi mummy nya ;)

wahida said...

canggih budak2 sekarang..

dear, FM aku bg nnt yer...sekali ngan GA aku tu...hehe..

kasihredha said...

misti elly tengah berangan buat keja tu kan...
bila besar nanti misti elli punya blog sendiri :))

Salina@IbuAqil said...

Hik3!!!! Comel nya.. ;)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011