Monday, October 3, 2011

sepatutnya smpi kol 3 tapi............

SALAM

bahagianya kami bila impian untuk berjumpe ngan soang teman blogger termakbul
terima kasih untuk daddy @ en.nasir
sbb tunaikan hasrat murni isteri tersayang mu ini

rasanya semua dh tau kan
nureen ke umah eb
mmg dh lama nureen pasang niat dihati nk jumpe eb
tapi slalu x jd jek
DAN 
weekend lepas tertunai sudah

huhuuuu... mcm tajuk nureen kami mmg budget cun smpi kol 3
tapi bila asben x mau ikut arahan GPS sbb pernah tertipu
so asben guna jalan jauh
sampai ke klang kami U-turn
huhuuuu
so kami sampai umah eb pkl 4


ellesya yg agak bosan lama dlm keta
ngan ujan mmg lebat masa kami sampai kat dengkil


sampai baring2 dok layan majalah..
hhmm... esok baru nureen akan n3kan crita kat umah eb
x sempat nk edit gambo lagi
lgpon ari ni nureen ambik cuti semlm smpi png pkl 12 tgh mlm
sesampai nyerr kami kat umah ujan tetiba lebat sgt2
ellesya yg nyenyak tdoq dlm keta terjaga
pastu dah x mau tdoq
sampai mummy & daddy dia yg letih tdoq dlu
rasanya elly tdoq pkl 5 pg
sbb dia kejutkan nureen minta susu
elly dok layan crita
ratatouille


nantikan esok yerr.. (>-<)


13 comments:

KhaiRin said...

khusyuk nyer melayan majalah...fhm ke tu yang???

eB ezrin said...

musim ujan kot weh?
ps: mmg best dpt jumper nureen & family... esp elly.. sgt2 comei ;p

Myra Jay said...

Bestnyer jumpa eB..

Tadi dah baca entry eB, jeles nieh..hehee

fazrulnoor said...

anak kejutkan x pe.. hahah :)

Salina@IbuAqil said...

beshnya!! ok ok ina tggu entry esok pulak.. ;)

mummy_ayu said...

best nya..dah jumpa EB dah... :-)

Bui Junaidi said...

anak2 bui kalau tengok cerita tikus tu mmg fokus abis..wpun dh sll tengok ttp x jemu..*_*

dinor's family said...

btuahnya cik somi spoting kn....tp cik somi kita xmo klu ajak g rmh kwn2 bloger... xpe la dia bg bblog pun dah kira ok ni...jeles2 nureen dah smp pun rmh eb....

Anum said...

pandainya si kecik nie
faham ke apa yang dilihat dalam majalah tue
heheh

wahida said...

teringin nak jumpa ko dan eb...

eima said...

alang dah sampai KL leh jumpe kami sekalian kat KL gak kat ...huhu

eh aku putrajaya la ....

kasihredha said...

elly baca buku "tikus chef" tu ye

el said...

boleh lah jpe nti kalo turun..mskan lodeh sekali eh hahahaha

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011