Friday, September 30, 2011

celebrate akhir syawal - penuhi hasrat ellesya

SALAM....

kebetulan hari rabu malam lepas adalah malam terakhir kita dibulan syawal
dan kebetulan jugak kami nk tunaikan hasrat ellesya
so sekali gus kami declare sebagai menyambut akhir syawal ;)
ALHAMDULILLAH....

hasrat ellesya lagi kan
bukan mummy & daddy dia teringin ker???
hehheeh mmg ellesya ada request masa bln puasa lepas
tapi kami x bawak pon p
so dah mlm tue wayang crita cartoon x dak
kami mkn2 la kat queensbay ni

jom layan.. gambo yg dh d edit hampir 50kpg ni


khusyuk pilih menu



lama tol.. mcm nk order byk jerr???
nureen stuju jerr...



hhmmm.... dah mengeluh ker??
nak mkn apa ni??




dah kecur air liur nih..
baru tgk menu..



ok dah siap...
kami order......... tungguu............
sementara menunggu menu
harus la kan ellesya ni berposing2 dlu..
jgn bosan yerr








dah penat posing mula nk memanjat..
kena la marah
;p
eh lupa nk bg tau
kat mana kami dinner rabu lepas
kat cini...........



garlic bread dah smpi
nureen x brapa suka.. ellesya pulun dlu sbb masih panas & rangup..



ni bkn merajuk tp saja nk mkn sambil duduk g2
ehhehe


mushroom sup yg masih berasap...
tiup dlu k bg sejuk kang melecur plak lidah tue..



speggtthi meatball untuk mummy & daddy



ellesya yg pulun dlu




speggtthi yg kids set B
tersalah order.. slalu order kuah tomato tp waiter tue dengar kami order kuah putih (mushroom)
so ellesya mkn x byk, klau yg tomato mmg dia mkn byk..




masing2 tunjuk skill mkn speggtthi.. ;p



siap berkongsi pinggan lagi..



yeaahhh pizza dah sampai..
ni yg baru kan
rasanya ok.. tp lagi best yg lama.. ;)


snap org tersayang dlu tgh menjamu selera..




turn nureen plak
muka aduss.... muka mcm letih la plak, senyum mcm paksa jekk
mmg x brapa ok, bdn x brapa sihat ;)


slamat dah msk dlm mulut & perut..

dannnnnnnnnn..... dessert ellesya dh sampai


ellesya mengamok nak icecream dia
daddy ngusik nk mkn smpi abes..



Ellesya : ni icecream ellesya punya!!!








Daddy : daddy nak cikit boleh???


Daddy : aaaaaaaaaa............ (nganga mulut)


Ellesya : tak bleh!!



daddy : x pe... kedekut..


Ellesya : ok.... nah...
Daddy : mmmm... tq.. mummy plak
Mummy : tq ellesya....



Ellesya : sedap kan
Daddy : a'ah... sedap.......


aaahhhh.. mula dah dok panjat2..



heheheh kena marah ngan daddy dia ajuk balik daddy marah dia.. amboi3x...



masa dah nak balik.. puas kami pusing2 dlm queensbay.. sempat main kejar2 keliling tembok tue








dah nak balik
badan dah penat, perut dah kenyang & mata pn dah layu.. mmmmm
jumpe lagi....


***InsyaALLAH, weekend ni nureen ada program terbaeeekkkk... sapa dapat teka?? angkat tangan... hehehhe


18 comments:

mama tisya said...

sronok ellesya mkn spaghetti tu...sexy la ellesya posing

mamalieyna said...

banyaknye gambooo..hee~ sweetnye elly pakai baju tu..comel..suke tengok~

eima said...

comey nye eli....siap pandai posing la

Myra Jay said...

Cekcinya Ellesya :)

Myra pun baru je mkn pizza semalam, so tak terliur la..hehee

Ya ALya said...

tunggu ar pas habis pantang ni,nak pulun makan spagheti tu.....

fazrulnoor said...

bestnye kalau anak da bole berjalan

Kakzakie said...

Kakak sukalah tengok keletah ellesya. Bila nak beradik tu? Dah besar dah...:)

el said...

giler byk gambo smpi tmpt parking pun amek hahaha terbaekkkkkkkkkkk...

suka tgk ellysha posing...cam model lah..comey2

eB ezrin said...

program per yg terbaekk tuh? wah3... cer citer cer citer ;p
ps; elly auntie nk skit leh? (",)

Bui Junaidi said...

wah,byknya gambar..seksi anak dara..hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye spagetti..Qis pun klu p pizza mmg suka mkn ni jer..;)

Bui Junaidi said...

nureen..cuba try balik guna link ni

http://tutorialblogbersamabui.blogspot.com/2011/08/tutorial-link-within.html

part width tu nureen pilih 5 stories k

Bui Junaidi said...

nureen try buang code yg lama dulu..pastu buat baru..

KhaiRin said...

pic2 yg awl tu nmpk sgt ellesha x sabo nk mkn pizza..cumel cumel cumel

|| NaFiRaa || said...

amboi.. kecik2 dh pandai posing dah hah~

Salina@IbuAqil said...

penuh gambor.. seronok layannya.. x nak teka nureen nak terus tggu entry je keluar nanti pastu bleh layan gambor2 baik punya kan?!! ;)

kakyong said...

amboi meriahnya 3 beranak makan2 di pizza hut..

anak2 kakyong tak berapa gemor makan pizza.. ;) tp kalo dpt pergi, ibunya yg pulun semua.. ;)

~iz~ said...

cunnya tengok elleysa posing..:)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011