Monday, September 5, 2011

::: Lebaran d 1 Syawal :::


Salam d 7 syawal

masih mood raya lagi kerr??
dak opis nureen ni masih mood raya la nmpknya
sbbnyerr soang pon blum masuk, nureen yg lambat 15 minit pon jd org 1st yg smpi opis..
alahaiiii..... raya kan sebulan.. ;p

di pagi raya kami sempat jugak berphotoshoot
tahun ni raya 1st di umah mak & abah nureen
kami mula berphotoshoot lepas daddy balik dari sembahyang raya




Ayg : Ayg mintak ampun, mintak maap da, slamat hari raya ;)
Da : da pon sama, slamat hari raya..




aikkk... ada yg jeles, dok tarik2 baju nureen...



wowwww..... dapat duit raya la...



Ellesya : slamat hari raya daddy..
Daddy : slamat hari raya kakak ellesya...




yea yea dpt duit raya.. ;)



Ellesya :  slamat hari raya mummy..
Mummy : slamat hari raya kakak ellesya...



mak aii... sexynyerr ellesya menonggek...



aik... nureen bukan teriak k.. mmg mata nureen berair sbb pagi raya tue selesema cikit.. ;p
kuat pelukan ellesya masa tue...



pagi2 dah dpt 2 angpau kan.. ;p



uikk... siap ambik bau lagi..
dok pikiq agak2nya la brapa hinggit daddy & mummy bagi kat dia la tue...



Ellesya : kakak sya ada duit raya...
Daddy & mummy : hahhahaaa....



Ellesya : kakak nak buka la sampul ni..
Mummy : buka la, pastu bg mummy k nak simpan ;)



Slamat hari raya maaf zahir & batin



15 comments:

mama tisya said...

meriah salam2 raya ye sambil dpt duit ry...

amiey lee said...

wahh hijauuu cantikk

Myra Jay said...

Wahhh meriah nyer...

Memang mata nampak cam nangis je, kalau tak cakap tadi mmg ingat nanges la :-)

mummy_ayu said...

comel...pakai kebaya lagi dia...siap make up lagi...comel..

syazie blog said...

wahahaha...cantik gak aku snap gambar ni kan...lalala...

kasihredha said...

elly sure happy dpt duit raya :)

aanie said...

ellesya mekap ke?? hehe, comelll....

Farra Dhelina said...

slmt hr ry! :)

LYAfrina said...

woww..bestnyer ade ambik gambo cun2. lya thn ni ntah ape2,,,

Zue AnnaLeeya said...

bestnyer dpt duit raya lagik...
sonot ellesya kira duit raya erk..

mamalieyna said...

waah hijau berkilau2 ..hee~ sweet moment, sempat capture semua ek..sweet.. ^_^

eB ezrin said...

cantek2 gambar, traswer suasana sayu tuh :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat Hari Raya Nureen..

Comel jer tgk elly salam..salam2 dpt wit rayakan..best jer jd budak2.. ^_^

wahida said...

ingat nanges tadi..rupanya selsema...sekarang selsema dah ok ke?

sweet family!!

el said...

wahhhhhh sakan kome hahahahaha

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011