Thursday, September 29, 2011

mana datangnya rose ni???

Salam

bunya rose
lama x pegang @ cium bau bunga kan
tp tetiba ja ada rose ni
apa cerita??





sejambak bunga ros yg cantik dan segar.. nureen letakkan dlm pasu atas meja
siapa empunya???????
macam mana bleh ada dlm umah kami ni??
nak tau dr mana asalnya bunga rose ni
jom kita scroll down.. ;)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


wahhh... ellesya punya keR???
ada angry bird lagi
senyum tersipu la si comel ni

hari berikutnya....


ari selasa lepas
mak & abah nureen baru balik dr sabah
trun kat airport penang
tetiba ada plak si pari2 punya batang ni
hehehhe.. berposing smpi x nmpk muka..





abaikan yerr yg berselerak kat blkg tue
tingginyerr ellesya angkat batang ajaib ni.. ;p


3 benda alah ni ellesya dh chuppp
dia yg punya...
;p


eh.. peace x jd kerr?? smpi kuyu mata..
hhmmmm nak tau sape punya bunga rose tue??
ni kat bwh ni


adik nureen yg no 5 baru konvo kat UKM minggu lepas
mak & abah x dapat p so kakak & 2 adik nureen saja yg p
nureen pon x p sbb blk umah PIL
ni gambo adik nureen send masa tgh konvo ari tue
agak blurr dan x ready jekk...
TAHNIAH............... dari kami sekeluarga 



15 comments:

eB ezrin said...

tahniah dari kami juga :)
wahh elly... nk sekor leh? ;p

mama tisya said...

tahniah utk adik nureen

LYAfrina said...

he2.. igtkan bunga rose tu nureen punya.. special dr nasir k..

blh bg asya stu "burung marah" tu??

Kakzakie said...

Tahniah dari kakak juga. Ellesya dapat magic stick dengan angry birds. Sekarang semua budak kan tengah gila-gilakan Angry Birds...:)

eima said...

o0o ade adek bujang.... seb baik aku tak dak adek pompuanm.....

Huda said...

tahniah! :) hehehe..bapeumur adik nureen ni?

Fieza79 said...

tahniah utk adik nureen...ingat kan nureen punya flower tu...

ibu MZW @ farah idayu said...

tahniah utk ur bro ;) cantik sgguh ros itu...nak jugerr~!

Myra Jay said...

Ingatkan Nureen punyamana tau hadiah dari en suami :)

BTW Tahniah buat adik Nureen :)

Salina@IbuAqil said...

Lahai!! Suspen je ingat utk Nureen bunga tu.. Hik3!! Apapun skrg dpt apapun dah bkn jadi milik kita lg dah.. Sume disapu bersih oleh si kecik.. ;)

|| NaFiRaa || said...

tahniah utk adik nureen..

wantie said...

Tahniah 4 your brother. memang muka dia sebijik cam muka nureen.

kasihredha said...

tahniah unk adik nureen
ingat elly punya

~iz~ said...

tahniah..hencem adik lelaki nureen..hihii

Aleyn said...

Congrat to ur lil bro....

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011