baby akif

Salam...

ingat x n3 pasal besday ellesya bln 8 lepas
klau nk tgk bleh jerr tgk kat cini

bb akif anak kpd kwn kami 2 ni
juz nk kongsi gambo jerr...

bb akif masa dlm pantang


daddy tersenyum masa dukung bb akif ni
dan skrg dah besar dah


masa snap gambo ni ellesya tersentuh tangan nureen
so dpt la muka bb akif ni separuh
heheheh
nk letak gak gambar ni sbb suka tgk riaksi muka ellesya yg sgt2 xcited..



pastu dah senget mama bb akif ni tlg snapkan
muka bb akif mcm terkejut jerr..


ni la mama ayu namanya...



ellesya dh ready
ellesya mula wat hal sndri bila kami 2 rancak bersembang



daddy dh siap nureen jer blum siap hehehe
kami nk kuaq g celebrate besday ellesya la ni
ellesya mula tunjuk manjanya..


pandai bb akif tgk camera



tak kurangnya ellesya suka sgt
dah x der jeles2 lagi mcm sblm ni pantang kami 2 laki bini dukung bb
bb akif suka sgt kat daddy
masa duduk dlm walker
bb akif  suka dekat ngan daddy berbanding abah dia..




ni bukan mengamok yerr
saja nk tgk bb dr bawah..



yeeeaaahhh.. nureen pon dh siap



tgk.. daddy dukung bb akif smpi terlena
mmg mengantok sgt la tue..



ellesya tarik baju daddy nk tgk bb akif tdoq..
hehehhe.. agaknya la apa yg daddy ckp tue ya.. nureen dh lupa la.. ;p


Comments

Kakzakie said…
Nampak gaya allesya dan nak adiklah... daddy pun macam dah bagi hint you must ready to carry baby again....:)
LYAfrina said…
hehe..nmpak gaya daddy elly pon nk adik ni nureen..ha..camner tu???

nureen, blh x bg add nureen kat ym... kalo lya x on pon, nureen msg je la kat ym lya yer:-)
Myra Jay said…
Ellesya dah boleh menerima adik nieh.. :-)

Comel baby Akif ni, nama sama macam anak mak menakan myra :-)
mamalieyna said…
waah daddy ellisya cam bersedia nak timang baby baru je..hee~
eima said…
ellesya ni sgt comey ngan lawa la ... mesti besar nanti cun ni ... mak pak die dedua idung mancung
amiey lee said…
heee comellll ..... bulu mata elesya melentikk sukaaa
Anum said…
comelnya
si kecik yang sgt2 comel
Dh blh bg adik kat elly ni.. ;)
dinor's family said…
tiga2 nmpk dah sedia nak tmbh baby ni...sama2 kita doa ye...
Salina@IbuAqil said…
He3!!!! Entry ni ada maksud tersirat nih.. Hik3!!! Ehem2!! AmiN!! Mudah2an dipermudahkan segalanya.. ;) Nnt habaq kat kami semua berita gumbira tu ye bila tiba masanya.. ;)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017