Thursday, September 22, 2011

baby akif

Salam...

ingat x n3 pasal besday ellesya bln 8 lepas
klau nk tgk bleh jerr tgk kat cini

bb akif anak kpd kwn kami 2 ni
juz nk kongsi gambo jerr...

bb akif masa dlm pantang


daddy tersenyum masa dukung bb akif ni
dan skrg dah besar dah


masa snap gambo ni ellesya tersentuh tangan nureen
so dpt la muka bb akif ni separuh
heheheh
nk letak gak gambar ni sbb suka tgk riaksi muka ellesya yg sgt2 xcited..



pastu dah senget mama bb akif ni tlg snapkan
muka bb akif mcm terkejut jerr..


ni la mama ayu namanya...



ellesya dh ready
ellesya mula wat hal sndri bila kami 2 rancak bersembang



daddy dh siap nureen jer blum siap hehehe
kami nk kuaq g celebrate besday ellesya la ni
ellesya mula tunjuk manjanya..


pandai bb akif tgk camera



tak kurangnya ellesya suka sgt
dah x der jeles2 lagi mcm sblm ni pantang kami 2 laki bini dukung bb
bb akif suka sgt kat daddy
masa duduk dlm walker
bb akif  suka dekat ngan daddy berbanding abah dia..




ni bukan mengamok yerr
saja nk tgk bb dr bawah..



yeeeaaahhh.. nureen pon dh siap



tgk.. daddy dukung bb akif smpi terlena
mmg mengantok sgt la tue..



ellesya tarik baju daddy nk tgk bb akif tdoq..
hehehhe.. agaknya la apa yg daddy ckp tue ya.. nureen dh lupa la.. ;p


10 comments:

Kakzakie said...

Nampak gaya allesya dan nak adiklah... daddy pun macam dah bagi hint you must ready to carry baby again....:)

LYAfrina said...

hehe..nmpak gaya daddy elly pon nk adik ni nureen..ha..camner tu???

nureen, blh x bg add nureen kat ym... kalo lya x on pon, nureen msg je la kat ym lya yer:-)

Myra Jay said...

Ellesya dah boleh menerima adik nieh.. :-)

Comel baby Akif ni, nama sama macam anak mak menakan myra :-)

mamalieyna said...

waah daddy ellisya cam bersedia nak timang baby baru je..hee~

eima said...

ellesya ni sgt comey ngan lawa la ... mesti besar nanti cun ni ... mak pak die dedua idung mancung

amiey lee said...

heee comellll ..... bulu mata elesya melentikk sukaaa

Anum said...

comelnya
si kecik yang sgt2 comel

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dh blh bg adik kat elly ni.. ;)

dinor's family said...

tiga2 nmpk dah sedia nak tmbh baby ni...sama2 kita doa ye...

Salina@IbuAqil said...

He3!!!! Entry ni ada maksud tersirat nih.. Hik3!!! Ehem2!! AmiN!! Mudah2an dipermudahkan segalanya.. ;) Nnt habaq kat kami semua berita gumbira tu ye bila tiba masanya.. ;)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011