Tuesday, September 13, 2011

kites di padang kota



Salam 15 syawal


hari ni & esok nureen attend kursus kat taiping
"icareprime"
so maknanya n3 hari ni esok dan lusa akan autopublish la yerr
alohhh mcm la b4 ni n3 nureen buat pagi2 buta
semua n3 nureen bleh dikatakan autopublish k
hehehe
mana la sempat nk edit2 masa pagi2 msk opis kan


kembali pada tajuk n3
impian ellesya untuk memiliki kites sndri tercapai jua
cuma menunggu masa nk main jekk
so sabtu lepas
kami tunaikan hasrat murni ellesya tue
kites yg daddy beli sure la berwarna pink seperti yg d request
siap nak gambo princess byk2
hehehhee




 b4 kuaq daddy request ambik gambo ngan 3rd wife dia ni
apa lagi beskat ni la..



ok kami dah sampai kat padang kota



sesampainya kami
sure la gedix dlu kan



cari port sesuai
cuaca seram2 sejuk sbb tgh hari tue ujan



ni la kites ellesya
seperti yg d request



dah x sabo nak main
:)



ok jom layannzzz....






perrgghhh penat la berlari2


yesss... berjaya!!! 
ellesya berjaya naikkan kites dia



turn daddy plak
ellesya dh meraung2 minta balik kites dia



 ha.. cepat lari...........



ellesya lari dapatkan nureen



opsss dah jatuh daaa...



tinggi layang2 daddy


kemana daddy lari ellesya pon ikut..



hehehe... meraung la bila kites dia di konker oleh daddy
gambo blurr sbb zoom dari jauh

nureen panggil ellesya dari jauh
pujuk la si kecil ni x mau nangis2
jom relax2 dlu


bekalkan ellesya ngan susu kegemaran
daddy yg belikan


dan nureen pon dpt jgk yg full cream
daddy?? ayor miniral jekk
hehehe
yg dlm tin biskut blkg tue...............


kropok ikan
nureen goreng masa masak tgh hari tue



sedapnyerr...



simpuh ayu lagik



wajib kami ber2 ni



lagi gambo kami
kali ni baru cun melecun



ellesya plak mula beraksi
comel... ;P
sayang ellesya..



 lenguh gamaknya melunjur terus




aksi spontan kami di candid oleh daddy ropanya.. hehee





sambung main lagik
kali ni main sambil mkn kropok..



lari ellesya lari laju2..



dah pkl 7 dah
jom kita berangkat la kot nooo...



b4 tue
request dr ellesya
bergambar dolu..

nureen suruh buka mata tue cikit bila senyum
so gini plak jdnya


 hahha.. terus tak senyum



dan lagik...


 ok kami dah nk berangkat
& nak beraya lagi..
pastu nak isi perut nk tgh lapo nih.. :P

* ahad, kami beraya ke umah rakan blogger nureen, nak tau sapa.. tunggu n3 esok yerr ;)
hari ni & esok nureen x dpt nk berBW sbb nureen kena attend kursus kat taiping 2 hari
maaf yerr


18 comments:

LYAfrina said...

best gak santai kt padang gni kan..
lya tgk..daddy elly dah y main kites tu..he3

Myra Jay said...

Happy Ellesya dapat main kites seperti yang diminta..

Pastu nanges bila daddy konker, hehee pasni kena beli 2 kites la baru tak berebut..hehee :)


Nureen, entry myra arini tau.. :-)

Huda said...

sukanya main kite :) nnti nk bawak husna jugala :)

eima said...

slalu bg fahim main kite kat tepi pantai ..angin kuat... tak yah berlari...hehehe

sronok gak riadah gini ptg2

Anum said...

comelnya si kecik nie
suka tengok2 gambar2

Myra Jay said...

Myra pun tak sabar nak tunggu entry Nureen.. :-)


Nanti mai lain rumah myra makan dessert tau :-)

el said...

lama x lepak2 kt pdg kota...
cuaca sgt baik eh ritu..best betul main layang2

wahida said...

selamat berkursus dear...

dinor's family said...

ade kursus rupanya patut xde komen n3 imah ari ni pasal FM dr nureen tu...anak2 ibu pun suka main layang2...bsemangat je elly main....

[sutera kasih] said...

comelnya ellisya..dpt kite pink gitu hehe

singgah dr blog kak MJ :)

Fieza79 said...

nampak cuaca mcm redup je kan..mesti best lepak2 sambil main layang2...siap berkelah tu..

haa dh tau sape kenalan blogger tu...jeles tau tgk u all dh berjumpa...hehee

noorsafone said...

salam kenal..cute mummy & cute Ellesya..

eB ezrin said...

nanti bwk kami jenjalan c2 yer? ;p

tiefazatie said...

alolo..so sweet je family sis nie tau..hee..

sis..sori..lmbt inform nie..hadiah dh smp tau..tq2..n3 je xbuat lg..sori..ifa mood ke laut nie..baru je 2 hari kat umah..hee

Myza Sam said...

cutenya ellisya :D

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?609ea9613f49647daaf8d86712b02443

diana said...

pandai nya main layang2..:P

Salina@IbuAqil said...

cukup suka tgk anak dara nureen ni duduk bersimpuh.. siyes!! ai dah terbekenan ni.. ;p

~iz~ said...

sweetnya tengok ellisya...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011