game raya

Salam

hari nin gelap 30 syawal..
hari terakhir kita dlm bulan syawwal
so n3 terakhir la kot pasal syawal

hehhehe bkn n3 beraya
tapi n3 ellesya main game di 2 mlm b4 syawal
hehehehe
jom layannn


main game kat anset baru pak njang (samsung)
sronok la sbb bleh touch screen
suka main game yg frog & cat tue




ni la game frog tue



khusyuk kan




bila frog dh dpt mkn ball tue
senyum la dia






yeaahhhhh.......... berjaya!!!!!!!!!!

abes main jd camerawomen plak
snap merata
antara gambo kami yg tgh lepak king mlm tue


masih berbaju kemeja
masa ni kami baru smpi ja kat kg



owner anset samsung tue - pak njang adik nureen no 5



pak ngah yg paling ellesya manja
abang nureen



penat main game hanpon main game ps plak
amboi3x....




mulanya main soang2 ja




pastu daddy tergugat
lawan la 2 beranak nih..



awat dok atas bantal tue
klau mak tgk ni sure kena marah ;p



sape yg menang?? offcoz la daddy kan.. hehehhe ;p


Comments

LYAfrina said…
hehe,,kusyuk layan game..y tergelak tu, mesti dah menang tu... nureen..

waa..nureen berkain batik :-)

lama dah xlawan PS ni.. igt dulu slalu la laan dgn fain..sbb kt org mmg hantu game.. tp sejak lahirkan asya dah lama x buka... agaknya, kalo kluarkan... msti dia nak main 24 jam..
eima said…
jgn ajar slalu main games ni ...tkt jd cam fahim ... tak leh klu tak main..kena main jugak dlm 1 hari ...huhuhu
Kakzakie said…
Kakak sukalah tengok ellesya. Khusuk betul dia main tak kisah org snap gambar dia.... daddy pun teruja juga hehehe....
fazrulnoor said…
comelnya dengan rambut yang curly tu
Fieza79 said…
leka nya melayan game...lepas satu..satu game..!

rambut elly yg tmbh curly dr hari ke hari tu nmpk comel sgt nureen...
dinor's family said…
anak2 ibu pun sama suka dgn game kat fon....pandai elly main ye...
wahida said…
aku suka tgk ellesya gelak besar tu...comel!!

ellesya, auntie nak pinjam rambut boleh?
Huda said…
uii..pandai gak elly main game ni yer :) khusyuk tu..hehe
|| NaFiRaa || said…
hahahaha.. comel sungguh elly gelak besar tuh.. pandai sungguh dia layan game..
Ya ALya said…
nureen tak join main game sekali ke...?
~iz~ said…
wah pandai dh main game...ti nureen belikan psp jer..senang bawa mana2..:)
eB ezrin said…
wahhhhhhhhhhh elly gamer tegar yer?
KhaiRin said…
bdk skrg..advance btol!
wah..kusyuk betul elly main game..
sungguh advanve budak2 skrg ni kan.. ^_^
mekchu said…
kemain besar dia tergelak ehh.. anak mekchu tu tak pernah mekchu ajar main game kat enfon... kedekut.. hahaha..
Myra Jay said…
Best la Ellesya dapat main game :-0

Layan je tengok :)
el said…
terer eh ellysha main games tuh

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017