sentosa alor star

Salam

geramnyeerr ari ni
masuk ja opis wat kpala pening
pikir pasal contractor
dah lerr mcm2 staff complain pasal contractor tue wat keja
bila g check sndri kat site td
mmg betol.. ada yg terbengkalai

mmg ati geram + panas + loya...
eee..... ilang abes mood

x pe tgh ari td blk umah jap
indah water nk mai sedut kok blkg umah
ada yg tersumbat
bleh la jumpe anak tersyg
pengubat hati yg tgh panas!!!! ni

jom layan aksi si comel kami ni
kami di sentosa alor star
teman SIL carikan external hard disk..
;)



















kalu pegi mana2 x sah klau x snap gambo ellesya
dah mcm ropa pelancung plak dok usung camera sana cini
heheheh ;p

Comments

eima said…
idung ellesya ikut sapa ek
Kakzakie said…
Tapi best kan bila tengok balik keletah dia. Dgn senget-sengetkan mulut dia tengok cermin pun cute jugak... Kakak sukalah:)
LYAfrina said…
sama dgn lya..kemana-mana msti nk snap pic asya.. tu pon rsa x puas skmo... lya dh lama cri topi cam elly ni.. ada jumpa..tp saiz beso
Qhaifa Nur said…
saya suka ambil gmbr anak2..macam gaya mereka buat terhibur juga hati ini..semua tu kenangan buat kita sendiri
Huda said…
suka gak amik gambar2 time jalan2..tp kadang x sempat nak dukung lukman lg :)
Myra Jay said…
Ellesya pun pandai posing tu yang Mummy & Daddy dia suka benor tangkap gambaq :0


Butik G2000 kalau tak salah ada gak kat Queensbay dengan Gurney (tgk web dia tadi)
::NureeN:: said…
ya ka.. awat x perasan plak.. myb sbb jarang masuk kot hehee
Salina@IbuAqil said…
Huh!!! Cover iPhone Angry Bird!! Bleh tlg belikan satu tuk ai x.. Sini x bnyk le.. Sana banyak pilihan.. Yg warna merah tu wat ina geram je tgk..
Ayie a.k.a Nyei said…
ehehe comel3..dari aritu tertanya2..yang hitam2 tepi tu effect dari mana ye? slalu je jumpa tapi taktau gak dr mana heheh
~iz~ said…
kenagan tu..ti besar2 dia boleh tengok..:)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017