Tuesday, September 20, 2011

sentosa alor star

Salam

geramnyeerr ari ni
masuk ja opis wat kpala pening
pikir pasal contractor
dah lerr mcm2 staff complain pasal contractor tue wat keja
bila g check sndri kat site td
mmg betol.. ada yg terbengkalai

mmg ati geram + panas + loya...
eee..... ilang abes mood

x pe tgh ari td blk umah jap
indah water nk mai sedut kok blkg umah
ada yg tersumbat
bleh la jumpe anak tersyg
pengubat hati yg tgh panas!!!! ni

jom layan aksi si comel kami ni
kami di sentosa alor star
teman SIL carikan external hard disk..
;)



















kalu pegi mana2 x sah klau x snap gambo ellesya
dah mcm ropa pelancung plak dok usung camera sana cini
heheheh ;p

10 comments:

eima said...

idung ellesya ikut sapa ek

Kakzakie said...

Tapi best kan bila tengok balik keletah dia. Dgn senget-sengetkan mulut dia tengok cermin pun cute jugak... Kakak sukalah:)

LYAfrina said...

sama dgn lya..kemana-mana msti nk snap pic asya.. tu pon rsa x puas skmo... lya dh lama cri topi cam elly ni.. ada jumpa..tp saiz beso

Qhaifa Nur said...

saya suka ambil gmbr anak2..macam gaya mereka buat terhibur juga hati ini..semua tu kenangan buat kita sendiri

Huda said...

suka gak amik gambar2 time jalan2..tp kadang x sempat nak dukung lukman lg :)

Myra Jay said...

Ellesya pun pandai posing tu yang Mummy & Daddy dia suka benor tangkap gambaq :0


Butik G2000 kalau tak salah ada gak kat Queensbay dengan Gurney (tgk web dia tadi)

::NureeN:: said...

ya ka.. awat x perasan plak.. myb sbb jarang masuk kot hehee

Salina@IbuAqil said...

Huh!!! Cover iPhone Angry Bird!! Bleh tlg belikan satu tuk ai x.. Sini x bnyk le.. Sana banyak pilihan.. Yg warna merah tu wat ina geram je tgk..

Ayie a.k.a Nyei said...

ehehe comel3..dari aritu tertanya2..yang hitam2 tepi tu effect dari mana ye? slalu je jumpa tapi taktau gak dr mana heheh

~iz~ said...

kenagan tu..ti besar2 dia boleh tengok..:)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011