Monday, September 19, 2011

1st avenue - smurfs


salam...

weekend kami baru2 d 1st avenue
kami tgk crita smurfs

mood ke laut, mls nk crita pjg2
 jom layannnzzz.....




ellesya request nk pakai baju 2 lapis
tp mmg sejuk sgt2 kat sana




wajib..












yeaaa.... jom masuk!!!



sekian...

17 comments:

Kakzakie said...

Mesti Alieya seronok. Auntie lihat alieya bawa popcorn habis ke tu sayang hihi...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..bestnye..ramai org wat review citer ni best...byk pop corn elly tu..abiske?.. ;)

::NureeN:: said...

kakzakie :
dia mmg sronok sgt tgk crita ni tp bila part yg x der smurfs dia x tgk asyik main ja dlm tue

lily :
dh lama ellesya mintak nk tgk smurfs ni, baru dpt tunaikan ;p

LYAfrina said...

bestnyer,,,
asya x pnah msuk wayang lg stakat ni.. tgu dia bsr sket bru bwk msuk..

Huda said...

lama dh x tgk movie :) sejak kawin dan ada anak2 :)

::NureeN:: said...

lya:
try la bwk.. bwk tgk crita fully cartoon sure ok..

huda :
ada anak kecik susah cikit kan nk tgk wayang ;)

mama tisya said...

sama la entry kita psl smurfs..bdk2 suka la kn dpt tgk kartun

::NureeN:: said...

mamatisya :
tgk jgk ek weekend lepas.. jap nk terjah ;)

Myra Jay said...

Nanti review citer ni best ke tak, leh kami layan plak :)

::NureeN:: said...

myra :
hehehe.. crita ni best tp klau bwk elly tang ada smurfs ja dia layan, klau x dak dia main hehehe

eB ezrin said...

bestnyer elly pandai tgk wyg.. kalo aerish ntahla :)

::NureeN:: said...

eb :
try bwk eb, mana tau aerish ok ;)

Myra Jay said...

myra kat opis ada sesetengah blog takleh buka, kosong je, mlm guna lappy baru boleh.

Tu yg xtvt BW agak terhad..

Salina@IbuAqil said...

Bestnya dia tgk wayang.. ;) Ni plan nak bwk Aqil p tgk cite Raya Tak Jadi plak.. Ntah bila ayah dia nak bawak..

|| NaFiRaa || said...

bagusnye.. kecik2 dh pandai tengok wayang.. zura x berani nak ajak anak2 masuk panggung..takut dorang melalak lam panggung..hehehehe

~iz~ said...

nak tengok citer mr.bean x kesampaian lagi..alahaiii..

el said...

best ke cite tu...
layan je lah kalo anak2 dah suka kanzzz

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011