1st avenue - smurfs


salam...

weekend kami baru2 d 1st avenue
kami tgk crita smurfs

mood ke laut, mls nk crita pjg2
 jom layannnzzz.....




ellesya request nk pakai baju 2 lapis
tp mmg sejuk sgt2 kat sana




wajib..












yeaaa.... jom masuk!!!



sekian...

Comments

Kakzakie said…
Mesti Alieya seronok. Auntie lihat alieya bawa popcorn habis ke tu sayang hihi...
wah..bestnye..ramai org wat review citer ni best...byk pop corn elly tu..abiske?.. ;)
::NureeN:: said…
kakzakie :
dia mmg sronok sgt tgk crita ni tp bila part yg x der smurfs dia x tgk asyik main ja dlm tue

lily :
dh lama ellesya mintak nk tgk smurfs ni, baru dpt tunaikan ;p
LYAfrina said…
bestnyer,,,
asya x pnah msuk wayang lg stakat ni.. tgu dia bsr sket bru bwk msuk..
Huda said…
lama dh x tgk movie :) sejak kawin dan ada anak2 :)
::NureeN:: said…
lya:
try la bwk.. bwk tgk crita fully cartoon sure ok..

huda :
ada anak kecik susah cikit kan nk tgk wayang ;)
mama tisya said…
sama la entry kita psl smurfs..bdk2 suka la kn dpt tgk kartun
::NureeN:: said…
mamatisya :
tgk jgk ek weekend lepas.. jap nk terjah ;)
Myra Jay said…
Nanti review citer ni best ke tak, leh kami layan plak :)
::NureeN:: said…
myra :
hehehe.. crita ni best tp klau bwk elly tang ada smurfs ja dia layan, klau x dak dia main hehehe
eB ezrin said…
bestnyer elly pandai tgk wyg.. kalo aerish ntahla :)
::NureeN:: said…
eb :
try bwk eb, mana tau aerish ok ;)
Myra Jay said…
myra kat opis ada sesetengah blog takleh buka, kosong je, mlm guna lappy baru boleh.

Tu yg xtvt BW agak terhad..
Salina@IbuAqil said…
Bestnya dia tgk wayang.. ;) Ni plan nak bwk Aqil p tgk cite Raya Tak Jadi plak.. Ntah bila ayah dia nak bawak..
|| NaFiRaa || said…
bagusnye.. kecik2 dh pandai tengok wayang.. zura x berani nak ajak anak2 masuk panggung..takut dorang melalak lam panggung..hehehehe
~iz~ said…
nak tengok citer mr.bean x kesampaian lagi..alahaiii..
el said…
best ke cite tu...
layan je lah kalo anak2 dah suka kanzzz

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017