Wednesday, September 7, 2011

gedix santai di 1 syawal

Salam d 9 Syawwal

hari raya klau x bergedix santai mcm ni x sah kan
sure nk jgk bergambo.. so berkeping2 la posing kami

masih crita di 1 syawwal
sambil menunggu tetamu sambil berposing 
perrggghhh... posing utk kaum hawa saja ok.. ;p



nureen wit kakak yg sulung
klau ikutkan dia tinggi lagi drpd nureen ala2 modelnyerr tinggi
tp bila bgambo gini nmpk mcm sama tinggi jerr..



nak mummy shera jek peluk dia




tambah lagi soang.. wit adik yg no 6 yg belajor kat egypt tue..



wah... siap usung merata lagi kerepek bawang tue..



bersungguh2nyerr ellesya mengunyah ehhehe



tgh hari tue susah tol nk bergambo ngan ellesya
klau gambo ramei2 dia ok
tp klau ngan nureen suka wat muka



tgk!!!  x mau senyum langsung



seisi memujuk la plak..



semua dh berpunya kecuali yg berbaju biru & ijau epal tue..
heheheh ;p



gaya bebas la konon2nya nih..



ari tue ellesya suka sgt bergambo ngan mummy shera..



see... amboiiii3x...



tgk la bila ngan nureen wat2 pusing kot lain la.. wat2 gelak la...
hhhhmmm



Ellesya : mummy shera, jom la kita ambik gambaq..
Mummy shera : ok....



bila ada mummy shera baru mau senyum...
;p



bawak lari jauh2 cikit
dok dpn TV.. hehehee...
siap kenyit mata tue.. ;p



comel la anak mummy ni
hhmmm... ellesya ni x suka klau nureen ckp anak mummy, dia akan betul kan..
"bukan anak mummy la, ni kakak ellesya!!!"
siap ngan nada marah lagik.. ;p



33 comments:

LYAfrina said...

suka tgk pic nureen n elly tu sweet sgt..suka tgk..

ermm..bab2 posing ni mmg xleh larikan.. ni la nk smpan kngan

mamalieyna said...

sweet...cun adik beradik nureen ni, sesuai posing2 ala2 model..hee~

Huda said...

cantiknye gambar2 ni nureen :) meh la raya manjung pulak :)

eB ezrin said...

COMELNYER... (",)
OOO BARU TAU NIH YG BAJU HIJAU EPAL TUH BLOM BERPUNYER ;P
PS: SUKER LA TGK ELLY PAKAI BAJU TUH... CANTEK SGT :)

mimie.. said...

soo cute.. :)

kasihredha said...

semua cantik2 adik beradik nureen.
kakak sulong nureen tu mcm pernah tengok je...mcm artis.

Adik nureen yg kat egypt tu ambik jurusan apa? kat alex atau Cairo?

eima said...

mata ellesya tu bubuh eyeliner ek ..lawa ...

u all anak mami ke..semua pakat idung mancung

el said...

kakak hang tu...tgk bkn cam kakak..cam adik hang..hehehehe
mmg lawo2 adik badik hang..lg2 mummy shera tuh...love her kaftan...:)

ibu MZW @ farah idayu said...

nureen comel2 belaka ur sistas..nureen pun comel gak..elly nmpak cute betul pakai kebaya..hehe~ eh, kakak sulung nureen tema merah juga ke pagi raya..ekeke~!

mummy_ayu said...

pulak..nureen suka pose ngan mummy dia jer..
pssttt...ye ker, tak teringat pulak umah nureen kat penang..takpe lain kali ke penang, ayu roger2 nureen gak key... :-)

mummy_ayu said...

bukan nureen, elly...suka pose ngan mummy sheera dia.. :-)

kasihredha said...

nureen..masuk rumah nureen lagi ni :)
kali ni datang nak tumpang makan dan minum sekali boleh tak? hihi


anak akak di alex juga ambik dentistry. Mungkin depa saling kenal ...kalau tak kenal pun sure pernah berselisih dijalan. Kalau tau nama sure ada nama adik nureen di list fren FB dia kot..mana tau kan.

Anum said...

sukanya tgk gambar si kenik nie
bagi 100% utk gambar nureen

Myra Jay said...

Hehee, kaka ellesya tetap anak mummy jugak..heheee :)


Kak, maybe Sabtu ni akan p PDL lagi, tp tgk keadaan le camne :)

.::Lynn::. said...

cantiknya baju raya anak dara...

POSH76 said...

cantek kaftan merah tu

wahida said...

korang adik beradik ni mmg lawa la...ada mix ke?

MamaEma said...

semua adik beradik perempuan erkh.

Ummi Eisya&Amani said...

sweet tul la gambar ni semua..si comel tu makin comel berkebaya..kebaya beli ngan ayu ye..hihii

Qhaifa Nur said...

salam ziarah

eee..sukanye tgk u punye pic, cantikkk

dah follow jom follow qhaifanurin.blogspot.com

fazrulnoor said...

punye lah meriah bergambar

sifu im said...

coppp..sy nk jd menantu mummy nnti k..haha

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Ya ALya said...

so sweet......

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sungguh comel elly ni..mcm2 aksi dia.. ^_^

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nureen...puas hati tgk gambar2 RAYA ni sebab besar2..hehe..wahh baru nampak dengan jelas gambar ellesya pakai kebaya tu...comeyyy..

minta izin copy yer gambar nureen pakai kebaya tu..nak masuk dalam FB kebaya zarina ayu collections...sekaligus melayakkan nureen dapat diskaun 25% pada pembelian bulan syawal ni...

terima kasih..

|| NaFiRaa || said...

wahhhh.. meriahnye sesi fotogedix!! sporting jek semua.. hehehe

dak kecik tuh pon pandai jugak posing..tomey jek!!

Fieza79 said...

bab2 posing hr raya mmg tkleh blah...tmbh2 semua berkumpul best je kan...

posing semua cun2...nak2 org2 nya semua cun2 belaka..!

~SHiLA~ said...

canteknye ellesya pki kebaya ijau tu.yg pic belah kiri pki kebaya soft pink tu lg comelsss

~iz~ said...

lawa2 la adik beradik nureen...

cantik nureen makeupkn ellisya tuh..nampak comey sgat..:)

~iz~ said...

lawa2 la adik beradik nureen...

cantik nureen makeupkn ellisya tuh..nampak comey sgat..:)

~iz~ said...

lawa2 la adik beradik nureen...

cantik nureen makeupkn ellisya tuh..nampak comey sgat..:)

~iz~ said...

lawa2 la adik beradik nureen...

cantik nureen makeupkn ellisya tuh..nampak comey sgat..:)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011