Tuesday, September 27, 2011

bila mummy cuti.. sure bwk elly jln2 lagi


Salam

semalam nureen cuti EL
so bila dh dok umah ni
mcm2 la nk buat kan tp x terbuat pon

ptgnya bila daddy msg
"x bawak ellesya g queensbay ke?"
mulanya mmg rasa x mau p
tp ntah mcm mana leh berubah pikiran
pkl 4 ptg kami kuaq
tp d pertengahan jln baru perasan
nureen terlupa bwk camera la
soooo camera hanpon je la jd sasaran




kami dlm PlayGround jusco
x der bdk2 lain selain ellesya
hehhhe
bebas nk main sesuka hati







gegar kan.. biasa la camera handpon jekk










dah puas main PG dlm jusco
main kat luar tingkat 3 plak
dekat la ngan kedai baskin robbin
so kena la belanja ellesya 1 scoop



ellesya yg pilih sndri perasa ni
candy apa ntah lupa
sedap....






sebelum balik
kami shopping cikit 
nureen beli nasi himpit, tepung cake nona
bila otw nk g bayar ellesya dah usung 2 lg brg
1 tepung dadih dan 1 kropok roller coaster
hhmmm....
layan dlu b4 kami ke parking
dlm pkl 5.15 ptg kami dh balik ;)



22 comments:

mamalieyna said...

seronok ellisya dpt bebas bermain di Playground, takde org kaco kan..hee~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

klu Qis ni mau nye taknak balik klu bawa p tmpt mcm ni..syok bermainkan..
Sedapnya eskrim elly..^_^

Anum said...

comelnya si kecik nie
makan aiskrim BR lagi
i like

eima said...

sgt comey ngan seksi la ely(mls nk tulis nama penuh)
ni ...

Huda said...

seksi elly :) ehhehehe..budak2 klu dpt menan mmg sure x mo lepaskan same ngn husna :)

Myra Jay said...

Sonok Ellesya dapat main tanpa gangguan..

**Myra kalau p Queensbay xreti nak shoping, lebih suka p Gurney, kiranya baru 3kali kot terjah QB tu :)

dinor's family said...

happynya elly main sorang2 xdak sapa2 nak kacaukn...

wahida said...

tak pe la pakai kamera hp pun...janji ada kenangan ngan si ellesha yg comel ni...

mekchu said...

org EL tak bleh keluar jalan2.. hehehe... anak nureen tu sgt comel.. rmbut kerinting, putih gebusss...

aanie said...

ini tempat ellysya yg punye....hehe...

LYAfrina said...

bestla jdkan tmpat tu dia y punya..nk main pon puas hati..

tiefazatie said...

comel gle!xthn tue pandai lak ellysya amik tepung dadih jg??tue die suh buat la tue eh sis?

Salina@IbuAqil said...

ni kalau aqil yg pegi mahu tak nak balik2 ni nureen.. uishhh naye.. ;)

Syima ~Mama Kyra~ said...

bestnya luas playgroud sana..
eh bj nureen pakai tu sama cam baju kyra :D

eB ezrin said...

best ar... elly nmpk hepi sgt :)

Fieza79 said...

QB jadi tempat wajib nureen sefamly kan...rajin nureen bwk elly jalan2...

eima said...

http://mysweetzlife.blogspot.com/2011/09/hanya-perut-je-berubah-size.html

kasihredha said...

elly sure seronok mommy cuti

akak pun selalu lupa bawa kamera hik2

Aleyn said...

Thanks for visiting my blog...

Wah comel la Aleesya...rambut kerinting lagi...

~iz~ said...

rajin nureen bejalan aje..iz ni nk keluar..alahai malas sungguh la..

KhaiRin said...

cumel je bla tunggang motor tu..say no to minah rempit ya

el said...

qbay mmg rumah ke2 ellysha kan hhahaha

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011