Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2014

layan perut D subway

assalamualaikum......

jom bersubway dgn kami klau bab nganga mmg serah kat emir
luas ooooo.... tapi yg gigitnya tak byk mana pon hahhaa
yerr la kan, mulut dia pon bukan besar mcm kita ni hehhee kakak sya plak....
nyum3x... sedapkan kakak sya pon x kurang hebatnya...
gigit sepenuh hati :) ok.. last kopek utk emir....
wahhhh sronok dinner kami mlm tu
sbb emir duduk jerr kat c2 sbb daddy bg dia air
so dok kacau la air tue ngan sudu coffee
kan sudu tu halus jerr
klau cedok minum pon dpt cikit jerr hehehe tadi dah layan perut... la ni xcersize perut plak
muscle2 pon skali... hehhee  wahhh.. kuatkan daddy elly & emir.. hehehee hahhaa.... emir!!!! comey aih muka lagu tue 2 beradik ni la happy x yah jalan..
mummy nak tumpang jugak boleh?????
___________________________________________________________________________________ jom singgah
http://www.shera.com.my/ http://syaziecoco.blogspot.com/ http://syazieblog.blogspot.com/

keesokkan harinya.. masih ditempat yang sama

assalamualaikum

hari ke2 kami terjah lagi.. hari sabtu
kali ni lebih awal, pkl 9 dh terpacak kat cni
x budget pon nak main kite
patut la en suami parking keta kat padang ni
so jom layan anak2 main kite & berposing ngan payung jepon... kite tu x pernah buka tau selepas berporluck kat umah eb masa 2012 dlu
ni baru bukak balik...
n3nya d cini warm up dlu yerr... x der lain yg akan lalu atas langit klau d penang ni
dgr bunyi jerr emir dah alert
dia mmg suka sgt2...
"tuuu" perkataan yg keluar dr mulut emir kapal terbang la......
ni tempat kami joging semlm tau.. amboi layann abesss la bleh main kite

angin mmg kuat
sronok masa ni, mmg tinggi kite tue terbang

laju jerr emir g ambik kite tu bila dh jatuh

yeaaaaa..... kakak sya juz tarik2 jerr tali x yah lari2 mmg kite tue akan naik punyalah giliran daddy plak main emir... nmpk x apa dia buat?? dok usung batu besar tu kehulu kehilir menjerit2 panggil emir srh mai kat mummy dia bleh jln relaxxx jerrr atur langkah tuuu sronokan nak …