Friday, January 24, 2014

minat emir pada kereta mainan dh menarik minat kakak ellesya...

assalamualaikum....


pjg pulak yerr tajuk n3 ari ni...
bila ckp pasal keta control
skrg ni bkn anak laki jerr yg suka kan
ellesya yg mula request nak keta control ni
so wajib la kan belikan utk emir skali

rasanya sbb emir suka main keta mainan sorang2 kot
tu pasal la kakak sya jugak terjerumus bila tgk keta mainan emir comel2 jerr...
mmg cute kan :)
skrg ni asal g mall jerr nureen dok usha keta yg 'hot wheel' tue
mmg comel & cantik2..
murah jerr terus sambar ehehe

dulu masa emir belum pandai main keta mainan
dia byk ikut rentak kakak sya
semua mainan pompuan dia main
ingat tak dapur mainan yg kakak sya dpt besday dia thn lepas
emir yg lebih suka dok main masak2 hehhee...
cartoon kat TV plak, org lain tgk otomen la, spiderman la
emir tak... dia tgk apa kakak dia tgk
sofia the first, mickey mouse club house, pocoyo, hi-5...
hehhee... bila tgk hi-5 tue, skali menari2 ikut rentak kakak sya
mmg comellah...
bila buka otomen, mmg x pandang pon, siap kita kena marah sbb tukar channel.. haha

ellesya g ngan daddy jer masa beli keta control ni
juz beli kat pasar malam
ni pon dh belas ringgan.. elok jerr
sronok 2 beradik ni dok main
kakak sya x yah ajar sgt, dah pandai
emir la, dia mmg teruja
sbb keta bleh jln bila dia tekan suis jerr
siap muncung mulut2... hahaha
daddy d sebelah menemani sekali gus ajar emir
pantang keta tue jauh ckit dr dia
bukan nak tekan suis utk reverse
tapi dia jln g ambik, hahaha
sexy aihh.... dok belek apa lagi??
tekan ckit2 jerr sbb mata dok kelain
crita cartoon kat tv lagi best 
tp klau time ni nureen usik g ambik keta dia
sure punya dia perasan
walaupon mata tu khusyuk amat kan hehheee
___________________________________________________________________________________
jom singgah

10 comments:

Myra Jay said...

Sampai moncong molot ha punya menekan :)
Masing2 buat hal sendiri kakak Sya dengan Emir.. Nasib beli sorang sebijik :D

Rizziela said...

Hihi..mesti suka bila kereta boleh jalan sendiri kan?

lieyalatif said...

ooo kakak sya pun join minat emir yeak...ye laa mane tahan tgk emir je dok main car kan ....hehehehe...

syomel jek tgk aksi due bradik ni khuyuk main car.....mcm dayyan plak nurren dari dulu sampai la skrang mmg otomen jek laa di hati....main car sekejap jek...balik2 otomen gak dicarinyer hehehheeheh...

emir ni mesti manje ngan papa....mcm dayyan laaa...dok berkepit jek ngan papanye...

Kakzakie said...

Bila dah ada depan mata mestilah kakak Sya pun suka main sama. Apa lagi just picit remote. Nureen tahu org tua pun ada yg jadikan hobby tau. Siap beribu ringgit jgn tak tahu.. rumah kakak tu abang punya tapi besarlah... kita ni perempuan tengok macam membazir duit..

Zura@Iwan said...

hmmm
ak pon ni..irfan berkenan keta control weh..
dia tgk plak kt rumah Tie ari tu, Naim main..nnti lah, belikan
Kereta bsr dia pun tk puas naik lagi,.sbb ada kt rumah sp..hehe..

el said...

anak iols ada gak mintak belikan kete control ni..tp iols x bagi sbb nti cepat rosak hahahahaha..nasiblah anak2 iols semua memahami kbai

wantie said...

ellesya ni tengok time bila pun comey aih..

hahaha.. kat umah ni beli kat pasar malam besar tu la. dah hancur berkecai dek aleesya.

Nad MamaZN said...

Skrg dh xkesah kan
Girl pub minat remote car gak
Sma je la ngan nayli pun
Hehe

nuna said...

kalau sama minatnye dh boleh bjimat disitu. share2 permainan la jawapnya

BUNDA said...

Leka bermain senanglah papa ngn mama nak buat kerja masing2....

Salam hujung minggu dari bunda...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011