party 2 in 1 at wantie house....

assalamualaikum...

2 in 1??? sbbnyerr wantie sambut besday boy skali anniversary ke11 :)
alhamdulillah...
to besday boy : moga jd anak yg soleh buat ibu & papa yerr
k.tie & suami : tahniah, moga kekal hingga ke jannah
amin

gieyana... hg jgn ckp hg lambat update
aku lagi lambat kot hahhaa
cerita yg sama ngan gieyana, zura dan el yg dh update sekian lama...
nak baca n3 depa ka?
terjah link bawah ni

n3 dari tuan umah

sahabat2 blogger @ tetamu terhormat wantie

majlis ni berlangsung masa cuti selasa minggu lepas cuti maulud nabi :)

ellesya, sehari sebelum majlis, awal2 nureen dah bagi tau 
so dia awal2 jugak dah x sabar nak pegi umah wantie
sbb nak main sama2 ngan anak pompuan wantie "aleesya"
elok la ellesya jumpak aleesya

tapi emir tak ikut sbbnyerr emir baru jerr tdoq
klau nak tgu emir bgn, takot dh mlm.. kecian la tuan umah.. sure letih kan
memandangkan umah wantie bertentangan jln jerr ngan umah nureen
so nureen tinggalkan emir kat en suami
kebetulan plak mertua ada d umah

ni la 1st time nak jejak kaki kat umah wantie hahhaa
ader ke patut, walhal jiran 44 jerr

masuk jerr umah, pas salam2 
dgn muka x malu terus snap pic
hahahaa

menu utama.. bihun sup.. mmg mavelous
tambah 2 kali beb... hehehe
tuan umah.. wantie & aleesya
gambo makanan plak yg keluar dlu dr tuan umah yerrr
tq k.tie, sudi jemput kami anak beranak
besday boy katanya dh dpt lesen kuaq main awal ptg tue hehehe

tgh2 sembang sambil makan gieyana sampai
apa lagi, terus tala kat najlaa...
dah lama nak jumpak.. mmg murah senyuman
acah jerr ckit dah senyum...
so sweet :)
yg berseluar merah tu anak sulung gieyana "NUREEN"
eh, sama plak ngan nama tuan blog yerr
last b4 nak bllk, sempat snap pic sama2...
kalut2 ckit sbb en suami dh tunggu kat bawah masa tue
yg sronoknya ellesya la, sbb dia pernah se tadika ngan anak sulung gieyana
so bila jumpa mmg senyum lebor lerr...

kejap jerr kat umah wantie rasanya dlm 1/2jam jerr
x per la.. jgn serik lagi yerr jemput kami anak beranak
insyaALLAH kami g cukup coroum hehehe
___________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

mama tisya said…
sedap menu yummmmmmmm
syawalsimpsons said…
ok telan air liuq tgk bihun sup tu..sedap la
el said…
mmg bihun sup en. wan terbaekk
aku pun tambah 2x..yg best sbb ada lobak asin..ekekeke

alorr x dpt nak cak cak ngan najlaa...

tu dia aihh alesya dok mkn gula2 tu smpai 2btg ke haha
Azura Aziz said…
sedapnya... bnynya menu dia..
msredcheesecake said…
nampak sedap beno mihun sup tu...
Zura@Iwan said…
ak smpi umah tie..
najlaa dh nk zzzz..so mmg tk leh nk acah..
sbb mata duk stim..haha..

mmg sedap kan bihun sup tie..
tp tk sempt nk tmbh la..
layan ank laki den + bapak sekali..kakaka.....
Noor Izmaliza said…
suka buhin sup utara ... sedap2
wantie said…
thanks buat entry ni. mcm comel je gambar k.t ngan Aleesya tu, hahahaha..sila muntah kaler pelangi okey.

ok nanti nak buat agi. ada sharing majlis jugak ni. kalau jadi k.t jemput k.

again. I like skirt ellesya. eh, kalau saiz k.t ade tak skirt tu. hahahaha...
Rizziela said…
bestnya ada makan2
Gieyana said…
mmg best kan beb..x sangka lak ada jodoh nk jumpa pdhal x janji pon...tup2 jumpa kat umah T..lenkali suh T masak bihun sup sedap lg..laksa dia pon yummy!
Azura Aziz said…
most welcome dear. yup bila dah ada lebih dari sorg anak, lagi kn pandai jg hati dua2 kan...
mama lieyna said…
Best dpt jemputan kwn2 blogger, jiran pulak tu ye.. :-)

*lama pulak rasanya tak buat mkn2 kt umah, lama tk gather2 dgn blogger..huu
Myra Jay said…
Mee Sup ke bihun sup Nureen? hehee
Tapi tengok sup tu memang mabeles, belum rasa lagi tu :D

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017