Thursday, January 16, 2014

ZARA in the house.... macam comell jerrrr

Assalamualaikum

kebetulan masa nureen buat kek tue
mmg adik nureen nak mai
depa dari ampang... trun airport penang
so bermalam la kat umah nureen

tujuannya nak test, samaada anak dara depa si ZARA
boleh kerrr naik flight??
sbb masa cuti raya cina nanti adik nureen nak blk ngan anak dia jerr
asben dia x ikut..
klau anak dia ok, so bleh la dia book tiket hujung bln ni :)
alhamdulillah depa selamat smpi airport penang pkl 3.30 petang
nureen & anak2 g ambik, en nasir kat workshop, tolong member repair keta :)
terbersin yerrr
terus tutup mulut... hehehe
 emir g2 la.. agak pendiam & lambat ckit nak masuk
zara pon sama tp lain plak kali ni, myb sbb jmpk ellesya kot
ada gang.. main jerr dia
emir ngan zara sebaya
emir 14/4 zara plak kan sama besday ngan ellesya 27/8
emir terperusuk ujung sana wit donut yg nureen buat pg tu..
donut yg x brapa nak jadi.. haha
walhal malam tue.. kemain dok main aci ligan sana cini
bangun ja tdoq pg ahad, kembali asal..
x mo kawan hahhaa
 mcm2 zara dok posing, emir tgk dr jauh jerrr...
 oommeeeyyyyy..... 
g2 la lebiih kurang zara sebut comelll penuh gaya
emir... nak g cameron kerr pakai tutup telinga tue??
hahaa... emir bg hint kat daddy ni :P
 ni pon omeyyy
emir dok kelui sapa???
dok ajak mai ambik gambo sekali x mau
srh naik jeep ni skali pon x mo
tp mlm sblm tue.. kemain lagi yerr... mcm pasangan bercinta
hahhaaaa
naik jeep sama2... :P
 emir ckp apa tue?? ke nak bg donut kat zara??? 
smpi terpejam dah mata... zara p kacau emir
kuat nyakat jugak si zara ni
emir apa lagi lari la smpai panjat2 mummy... hahhaaaa

pas breakfast, kami siap2 & kuaq...
 g mana lagi queensbay la hahaa
tgu n3 esk yerrr :P
___________________________________________________________________________________
jom singgah

14 comments:

mama lieyna said...

Emir pemalu.. dak gegirl pulak kuat nyakat ye..ihiks.. :-)

Syima ~Mama Kyra~ said...

COMELNYA :)

Nurzakiah Hanum said...

comelnya dia

Khai♥Rin : anies said...

rs nk geget jerrr

syawalsimpsons said...

alahai geramnyer comel la zara ni...ni nak anak pompuan cepat2 ni..kikikikiki

el said...

muka diorg nak samalah

wantie said...

best le emir bila kazen datang..

Zura@Iwan said...

zara dh bsr ha..
comey dia...kulit gebu cerah..

emir mood blm mari kot..
mcm irfan gitu gk..
kena warming up...haha..

syazie blog said...

hahaha...zara gelak tengok gmbar dia kat sini...

lieyalatif said...

elehhh emir...malu2 plak...ape ni emir...tak macho ar gini...cepat gi tunjukkan skil macho sikit...awek dah bagi hint tu....ekekekeekekek...alah same laa mcm dayyan gak nureen, lambat nak panas....dayyan tu lagi laa pemalu gile tau.... hangin jek lieya kalo ade org dtg umah time tulaa nak bekepit...manje sgt dayyan tu hahaahahahaha.....

comel zara nieh...geram tgk pipi mongel die tu....

Nafira usof said...

alalalala.. Emir malu2 plak.
ahaks~

comel Zara~

bobiedanbad said...

Memang comel pn Zara ni :)

LYAfrina said...

emir malu dgn zara tu..jauh duduk kat celah tu

eB said...

putihnya dia... geram... aum aum :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011