Monday, January 27, 2014

berjoging ditengah hari.... mampu kerr????

assalamualaikum.....

kali ni byk plak koleksi gambar yg tertangguh
ni actually, gambar kami joging masa cuti thaipusum ri tu
Q panjang plak nak masuk blog yerr hahaha
x kisah lah janji semua ni utk santapan anak2 kemudian hari
dan buat kenangan untuk kami

masa last day keja, khamis tu
ellesya dh ckp dlm keta masa otw blk umah
nak ajak g joging.. dah lama sgt x joging
so esoknya masa cuti thaipusam tu hampir terlupa
dah dekat pkl 11tgh ari baru ellesya teringat
dia khabokan hasrat dia kat daddy, terus daddy ON

kami joging d tengah hari rembang depan queensbay
kami joging yerr bkn g window shopping hahahaaaa
tgk la.. ellesya sgt2 xcited kan, dah ke depan 
walaupon panas terik tapi kami x rasa panas tue
sbbnyerr disapa dek angin laut yg cukup nyaman

emir dok panggil mummy.. 
mummy haruss la dok blkg kan, mummyrazzi tak bertauliah hahhaa
kejap jer emir ligan kakak sya... last2 emir kena tinggal
sekali tgh snap kebetulan plak emir terjatuh
bangun sendiri yerr
mmg kuat semangat tol, tak nagis tp ada la koyak ckit sluar kat lutut tu
kan dah ckp
semangat waja tue menebal...
perjuangan di teruskan
dah jauh kebelakang kena tinggal.. x per la
kita dah smpi kat roundabout qbay
apa lagi

1st time kami naik kat tgh2 roundabout tue
mcm2 aksi 2 beradik ni
susah nak dpt gambar anak2 tgk camera serentak, klau candid sng plak 
last2....

hahahaaa.... emir mmg spontan gini
cepat & tangkasnyer terus snap 2kali
waaaaa so sweetkan, manja sgt
ellesya siap ckp "hahahaaa, mcm suami isteri la"
amboiii pandainyerr kamoooo
slalu jerr nmpk remaja2 dok ambik gambo dlm bulatan Q besar blkg 2 beradik ni
tapi kami x dak pon, juz berlatarbelakangkan nama jerr :)

nmpk tak nun jauh disana
gah berdiri jambatan pulau pinang :)
jom kita balik
tgk la kakak sya ngan daddy tue
depa bkn joging tapi dok lawan lari 100m agaknya
kami jauh ketinggalan
naik semput klau nak ligan depa
so ambik kesempatan jap
snap gambo ngan emir b4 kami balik umah :)
___________________________________________________________________________________
jom singgah

15 comments:

syawalsimpsons said...

kalo mama jadi mamarazi, mmg gambo tu sekeping je kan..kikikiki...

Rizziela said...

syoknya..baru 1x ajer g Quensbay

el said...

gigih kakak elesya nak pi joging ek..kecik2 dah pandai jaga badan hehehe

eima said...

suka gambar emir jatuh tu .. hihihi dpt bygkan cam ne die jatuh

Nana said...

bestnye... :)

msredcheesecake said...

tengahari jogging? pepagi pon sy malas... tapi kalau kat tep pantai mesti best

Nad MamaZN said...

Ala-ala oversea la ni.. Kat sana kan tgh hari pun sejuk lg
Hehe

Nurzakiah Hanum said...

cantik view

Myra Jay said...

Kejap je dah besaq emir.. makin ensem..

tp mmg suwitla pic emir lentok kat kakak elly :) Memang comel..

Zura@Iwan said...

family ak suka jogging ha
tp tk penah ag jogging kt sini
weh dh siap ye dorang buat jln kt tepi2 persisir pantai tu..
kemas la sket ak tgk..
now gerai2 makanan dorang letak satu port kan?

lieyalatif said...

tang emir jatuh lieya tekejut tau nureen...mujur takde ape...sbb tgk pic tu mcm muke emir tertomos kat jalan tu...risau jek kalo kene tang mulut...tak memasal bengkak bibir kang....ilang dah kehenseman emir hehehehhehe...

bagus betul ellesya...dieyg ajak jogging yeak...amboi2 kecik2 dah pandai jaga badan hah...kelasssss youuuuuu!!! heheheeh

tapi kan nureen, cantik suasana kawasan jogging tu...kalo lieya tu mmg dah bawak tikar ngan bekalan makanan...piknik terus hahhahahahaa

wantie said...

adei.. teringat pun dah kul 11 pagi. chantek la tu. pas jogging leh terus gi makan kat QB. hahahahaha

Khai♥Rin : anies said...

hahahah mcm suami isteri??

p/s means kt tepi tu da x de gerai / lori kecil lg la yg berniaga pd waktu mlm? nmpk da berpagar

LYAfrina said...

sama la dgn lya..byk gak citer backdated ni..

hihi..elleysya dh slim pon jogging gak..tp xpe..baik utk kesihatan kan

Sayangku Zie said...

wah jogging... lawak tgk gambo emir terjatuh...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011