Wednesday, January 29, 2014

layan perut D subway

assalamualaikum......

jom bersubway dgn kami
klau bab nganga mmg serah kat emir
luas ooooo....
tapi yg gigitnya tak byk mana pon hahhaa
yerr la kan, mulut dia pon bukan besar mcm kita ni hehhee
kakak sya plak....
nyum3x... sedapkan
kakak sya pon x kurang hebatnya...
gigit sepenuh hati :)
ok.. last kopek utk emir....
wahhhh sronok dinner kami mlm tu
sbb emir duduk jerr kat c2 sbb daddy bg dia air
so dok kacau la air tue ngan sudu coffee
kan sudu tu halus jerr
klau cedok minum pon dpt cikit jerr hehehe
tadi dah layan perut... la ni xcersize perut plak
muscle2 pon skali... hehhee 
wahhh.. kuatkan daddy elly & emir.. hehehee
hahhaa.... emir!!!! comey aih muka lagu tue
2 beradik ni la happy x yah jalan..
mummy nak tumpang jugak boleh?????

___________________________________________________________________________________
jom singgah

12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

Rizziela said...

dah lama x layan Subway..kenyangkan

Anak2 takut papa buncit tu..tu yg kasi excersize dulu :D

Sidratul Muntaha said...

salam singgah
lama tak lepak sini
subway mgm best makan
tpi apekan daya
hanya kami sorang saje yg suke mkn subway
hat lelain 1 rumah tu suka nasik saje..
huhuuh

Sayangku Zie said...

wah best sekali angkat dua org... mummy nak join bleh lagi tu... hehehe

Zura@Iwan said...

irfan tk penah mkn subway lagi..

mak dia penah la..sbb subway dkt bwh opis jek..hehe..

msredcheesecake said...

best layan anak2 makan ni... bila tengok diorg berselera...

el said...

sekali tu je lah aku mkn subway ngan hangpa kut hahaha

wantie said...

jom subway.. teringin la pulak.

hahaha.. besttengok aksi emir ngan Elly kena dukung dek dady tu. muka emir sangat cute. spontan kan.

lieyalatif said...

uih sedap2...peberet lieya BMT tau nureen...agak2 tak tau nak makan ape kalo pi manda mmg laju laa lieya tapau kat alamanda punye subway tu heheehehehe....

amboiii ni dera daddy nieh..sengkak perut daddy tu hah...dah kenyang2 kene dokong buah hati plak heheheehehe....anak manje daddy gituuu kan......

kehkehkeh...pandai nureen lekakan emir...lieya pun selalu buat gitu..bagi cawan ngan sudu...haa dok le diam2 dayyan mengacau air hahahahahah

MAZLIZA ABD RAZAK said...

Sedapnya...
mcm ank sy klu dgn ayah dua2 kakak nk dukung.

watyz said...

dua2 dh besar. lama x buka blog nureen... :)

Khai♥Rin : anies said...

kuat nyer daddy!! ;-)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011