Wednesday, January 22, 2014

apa laaaa hebatnya bila lori duduk atas PS3 ni????

assalamualaikum.....

jangan terkejut yerrr
mcm ni la keterujaan emir bila main keta mainan
suka sgt susun2 atas ps3 daddy
apa la yg bestnyerr
dah tue skali ngan dia2 naik atas tue... haiyaaaaaa
x lepas la nak naik 2 2 kaki, 1 kaki pon jadilah....
khusyuk & tawadduk
sepanjang cabinet tue dia buat mcm trek
tgk la rambut emir...
nureen kemaskan la rambut dia biar nmpk rapi, sekali dia rosakkan blk
dia lebih suka gaya g2 agaknyerr
lori tue saja dia tolak.. bior jatuh ke bawah
kebabbboooommmm..... terjatuh dlm gaung yg dalam...
cepat2 ambik balik.... keta bomba mana bleh rosak kan
ukur jalan... muat ke x nih...
eh.. hati2x... jalan licin tueee
ooopppssss ..... tayar sebelah kiri dah tergelincir laaa.....
kren datang menyelamat....
rescue telah d selamatkan
bila dah selamat, kena la rehatkan diri yerr
nak tau mana emir suka simpan lori kegemaran dia ni
kahkahkahhh bawah sofa yerr
tgk la.. mcm2 dia tarok bawah sofa hahahaa
___________________________________________________________________________________
jom singgah

10 comments:

mama lieyna said...

Amboi, terbaeklah tempat parking lori emir tu ye.. hehe..
Suka je dia main sorang2 pun ye... kalau akeem kejap je, pastu abg sama sibuk..:-)

el said...

dulu ms danish kecik dia pun suka letak toy dia kat bwh sofa haha

Rizziela said...

baru rasa mencabar sebab lori boleh naik tempat tiggi.. last sekali..lori terbalik gak kat bawah ..hihi

syawalsimpsons said...

amboi cukup suke la dier main kete dier tu kan...khusyuk benar tu

Nafira usof said...

kalo ade anak lelaki gittu lah gayanye kan~
penuh ngan menan kete n lori. hehehe

wantie said...

wah..banyaknya koleksi emir. Ni kalau Aleesya pergi umah Nureen jenuh la nak kawal.. semua dia nak.

adei.. budak pompuan sorang kat umah ni pun minat jugak. tapi kami hadkan. bior main barang pompuan.hahahaha.. mendera kan..

Sayangku Zie said...

Hehehe pandai dia main....

Zura@Iwan said...

ak seb baik kabinet tv tiggi..
then sofa bwh dia tk muat masuk lori..hehe
tp,,bwh sofa ak tu..mmg ada je mainan kecik2 yg tersgkut..hari tu dh clearkan..now ada masuk lagi mainan..haha..

Kylie wenn said...

conquer ps3.. haha!

Noor Izmaliza said...

comey emir ni ...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011