Friday, August 30, 2013

hadiah no 2 dr daddy... perghhh

Assalamualaikum

bertuahnya wahai anak
dpt 2 hadiah dari daddy thn ni
mummy??? belum bg hadiah lagi
masih menunggu keizinan daddy
klau daddy izinkan mmg laju jerr mummy belikan hehe

untuk hadiah no 2 ni
mmg dah lama ellesya request
 kucupan terima kasih tak terhingga
emir jeles ker tue??
nak jugak yerr.. tgu besday thn dpn yerr
so sama2 kita buka k
emir xcited lebih dr kakak sya nmpknyerr
dh nmpk ckit
taaarrraaaaa.......
dah lama hajat dihati akhirnya dimiliki...
buka cepatttt
nmpk tak sofa kami
huhuu... kaki sofa dh patah so daddy buang semua
so rendah la sofa kami
sng emir nak melompat
kakak sya nk wat sndrik la konon2nyerr
last2 mtk tolng daddy jugak hehe
kan mummy ckp, emir lg xcited tau
jom kita mula mencantumkannya
kan... skali lg emir penuh xcited
kakak sya ralit ngan crita cartoonnya
masak smpi moncong mulut2
mulanya seisi masterchef
siap ada oven lagi
emir dok usung senduk merata
kakak sya masak spegthi ker?
api tue.... cayalah
 ayam golek siap!!
berebut jugak tapi kami mintak kakak sya beralah

siap hidangkan kat mummy dlm pinggan :)
candid kakak sya bila daddy dok snap gambo dia
emirrrr..... kamo mmg rajin memasak yer
gambar dekat kotak nmpk besar
tp kecik jerr ropanyerr
masak apa plak kali ni??
bukan masak tapi simpan segala pinggan mangkuk dlm oven

kakak kemain lagi hepi
bila dpt hadiah yg sgt2 dia inginkan
_________________________________________________________
jom singgah


Thursday, August 29, 2013

hadiah besday

assalamualaikum

untuk besday girl
kami mmg tak tau belikan hadiah apa
so bila bawak g queensbay
daddy masuk kedai kasut puma
saja nak usha kasut utk mummy katanya
tp masuk ja kedai tu.. ellesya lebih awal sambaq
posing dengan kasut baru as prazent from mummy n daddy
dia yg pilih sendiri
daddy pon cakap cantik so terus mintak saiz
panjang sungguh kaki ellesya
saiz 9 tau kasut ni
besday girl bawak baby ronda2 katanya
katanya lagi, kasut tu boleh buat kasut ballet
ellesya yg tolak stroller baby dia kat dinding blkg..
x tau pasai pa.. srh letak sebelah ambik gambo skali x mau plak
jangan pandang camera... haha
dah jalan2 mesti la lapar kan
singah makan kat kedai fvret ellesya
bila tanya, buat apa tue?
katanya tu rumah.. hehe
emir pon nak wat rumah jugak yer..
mmmm.. nak bg emir ddk diam x mau trun dr bb chair tue
umpan dengan sudu
abes diketuknyerr meja
nak bg mummy ketuk plak ker??
dh kenyang kami pusing2 dlm qbay lagi
singgah cini... tgk menarik la
harusss mencoba..
mmmm.... bila order, nak kena tgu smpi 40minit
so tunggu jgk la sbb nk rasa kan

sementara menunggu.. kami jln2 lagi
emir mula berebut nak tolak stroller kakak sya
mana la kakak sya nak bg kannnn
tp... tetap emir yg dpt yerr
ada aku kesah? lalalalalalaaaaa..
x kira tue utk bdk pompuan ke, janji dia hepi..
suka yerr tolak
kemain la kamooo posing yerr emir
wahhh... tp ada yg bertanya tau...
emir ni laki ke pompuan
hahha... sbb muka dia sweet org ckp nmpk mcm pompuan
tp bila dgr nama.. eh laki ropanyerr
rumah kamooo cantikk la emir
bwk baby ronda2
siap drift tak tahan tue.. hehe
dah siapppp....
ni la dia...
kami pilih nutella walnuts n dips butterscotch
sedap wehhh....

nureen EL hari ni
baby sitter nak bwk mak dia g spital check up :)
_________________________________________________________
jom singgah


Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) design village (1) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (47) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sukan negara (1) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011