Friday, August 23, 2013

xtvt anak2 bila sesekali berjumpa d hari raya

assalamualaikum

malam raya pertama
nureen as a mummyrazzi ni mmg melekat ngan camera
x kesah apa depa semua buat, nureen snap
sbb suka tgk aksi depa kan
ellesya n zara
emir sempat lagi nak kaco
zara kena biasakan yerr...
mummyrazzi ni x mengira tmpt bila nk menembak hehhe
comel aih moncong zara
moncong emir pon x kurang.. melawan moncong kerr???

malam raya ke 2
kat mana zara d c2 la ellesya
2 beradik tu klau x berebut ada sgt
ellesya lebihkan zara dr emir tau
mmmm
last2 bior depa main 2
agak2 apa zara tgh buat??
ada muzik kat menan tue.. so zara apa lagi
menari sambil melambai la dgn goyang tangan n badan
pastu cucuk langit plak.. hahha
emir call sapa??? call daddy yerr

pagi raya ke3
ellesya ngan emir belum mandi
zara ngan amal dh ready nk beraya
si dara di apit 2 jejaka hensem
3 sepupu yg sebaya
dpt duit raya masing2 bawak haluan
ellesya mencelah hehe
emir cuba ngorat zara walupon d halang ngan kakak sya
moncong x tinggal yerr emir...
hehehe
_________________________________________________________
jom singgah


13 comments:

Sayangku Zie said...

alahai sama baya coemel2 belaka... geram tengok...

MAZLIZA ABD RAZAK said...

sukanya depa...suka tengok rambut alesya :)

Nafira usof said...

comelnye dorang~
kiut2 jer.. sebaya eh dorang?

Nurzakiah Hanum said...

salam jumaat yang indah
singgah sini kejap..

Kakzakie said...

Dunia anak-anak yg tidak ada masalah. Dapat apa yg dia nak happy, tak dapat merajuk pastinya - gitulah...

Imah Dinor said...

amboi comel2 nya muncung msg2...eh...zara meleh je air liur...ada benda mak dia mengidam xdpt ka...

Qhaifa Nur said...

bab muncung tuh..geramnya tengok

el said...

1st pic tu igtkan emir sekali ngan kakak eleysa..rupanya zara...sama lak baju diorg...hehe
bolehlah nti dpt bby girl sorang lg nureen ea..leh pakai sama2 baju tu :)

wow muncung zara tu kiut bangat aihhh meh sini nak ciom :)

wantie said...

bila anak cucu balik riuh rendah umah atok. pas memasing balik. sunyi sepi la noh..

Syima ~Mama Kyra~ said...

kemain sonok sepupu2 ni bila jumpa ye..ada je aktiviti yg nak di buat :)

mama lieyna said...

Comei comei.. geram..

Mmg meriah kalu ada budak2 kecik time berkumpul kan..

Pen Biru said...

salam ziarah..follow sini..

ALoNa CintamaniszLite said...

rajinnya ikut keletah anak2 kecik ni...hehe..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011