Wednesday, August 28, 2013

celebrate besday ellesya

assalamualaikum

kegembiraan jelas terpancar di wajah anak sulung kami
tambah2 lagi bila cupcake kesukaan dia mummy yg buat sndrik

anak dara kami dh 5 tahun
readyyyy
 hembusssss
 tiup kuat2... hehe
 lama ellesya tunggu nak celebrate besday dia
bleh dikatakan hari2 tanya bila besday dia
 monyok bila tali topi tercabut hehe
 emir pon nk tiup jugakkk masa tgk kakak sya tiup awal td
so daddy nyalakan api balik
tp bila dpn cake tak plak emir tiup
 daddy's turn
 sedap yer daddy.. hehe
mummy & emir's turn
 emir monyok jer
sbb emir demam...
cian dia.. suhu turun naik mlm tu
kakak sya tu awat muka lagu tu
emir ikut jerr rentak kami
 emir teringin ka kena paksa?? haha
 anak mummy & daddy dh besar panjang
kami doakan...
moga kakak sya menjadi anak yg solehah... amin
 sweetnyerrr
suka mkn icing cupcake tu


ellesya suka sgt pink cupcake & mermaid
terima kasih x terkira dia ucap kat mummy tau

di balik tabir
hahhaaa... sebelum acara meniup lilin

 depa anak beranak dok main apa nama ntah ni
yg tembak ke atas tue
hehee
 emir pon suka.. mengekek2 dia gelak :)

nak recipi cupcake yg simple n sedap ni ker??
nanti nureen share k :)
_________________________________________________________
jom singgah


21 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam dan selamat pagi...
seronok akak

~aSHa~ said...

wah pandainye mummy dia buatkan..share la cara2nye...dan resepi nya...

hepi besday yer ellesya

Kakzakie said...

Kakak yg diraikan, adik pun teringin nak tiup lilin juga - ini nama budak Nureen..

Lily@MamaZaraZareef said...

happy bday elleysha..suka tgk gambar2 die..mmg nampak happy sgt dpt celebrate bday..=)

Myra Jay said...

Rajin Nureen buat cupcake, memang jelas elly happy dengan kek kegemaran :D

watyz said...

happy birthday kak sya... :)

el said...

wahhh dah mcm costum besday party
sure elesya seronok xterkata ea

Khai♥Rin : anies said...

alaaaaaa knape x close up pic kek comel lg sedap tu...nk tgk jg nureennnnnnnnn ;-)

Syima ~Mama Kyra~ said...

pandai mami buat cupcakes ye..mesti sedap tuh..ep besday ellesya ;)

ixa damia said...

wah...sedapnye kapkek tu
pndai ang wat kapkek cntik
epi besday ellesya...:)

lieyalatif said...

wah bagus la nureen...bangga anak dpt potong kek hasil air tangan mak sendiri...pandai gile nureen buat...

wantie said...

Nureen. ko kena ajar k.t wat ising tu. kalau idak kak T hijack umah ko. hahaha...sangat sangat cantik.

haruslah kan anak ucap terima kasih kalau cup cake comey sangat sangat.

Adlin Mohamad said...

mermaid ..sama la ngan tema kami taun ni hehehhe ..buat 3org sekaligus

~MommyAida~ said...

Wahh pandainya Nureen buat cup cake..mesti Ellesya happy sebab dapat makan cupcake kesukaan dia..happy Birthday Ellesya sayang..Smeoga menjadi anak yang solehah..Amin..

nanakimie said...

popper kot nama dia sis,heee..

wah,hebatnya sis,boleh buat bisnes online ni:)

Qhaifa Nur said...

hepi besday ellesya...
banyaknya cupcake dia...
tq kat mummy...

Nafira usof said...

pandai nureen buat sendirik cup cake tuh.. cantek plak tuh.
happy jer elly dapat cup cake idaman dia..:)

eB said...

bestnyer princess elly :)
happy besday dear...
bila kita dpt jumper lagi nih nureen?
kami nih, pas eB -shah sebok... anak2 pn dh bsg... dh kurang berjalan... hu3

eima said...

pandainye mummy .... hebat ...

hepi besday elesya

Imah Dinor said...

happy b.b.day elly..happy btambah la bila mummy yg buat sendiri...

Sayangku Zie said...

best kalau dapat buat kek untuk anak2... alhamdulillah sekarang ni dah tak beli kek nak buat je.. walaupun tak sehebat mana.. tapi puas hati..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011